Informaţii şocante despre moartea lui Maradona. Cine a dorit, de fapt, sfârşitul fotbalistului

Stan Filon 05.02.2021, 10:15
Informaţii şocante despre moartea lui Maradona. Cine a dorit, de fapt, sfârşitul fotbalistului

Au trecut câteva luni de la moartea lui Diego Maradona, iar ancheta privind decesul său este în plină desfășurare. O nouă apariție dinamitează totul și schimbă datele problemei! O înregistrare arată cum și-a petrecut Maradona ultimele zile din viață.

Informații bombă în ancheta morții lui Maradona

Diego Maradona a murit pe data de 25 octombrie, la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiac și nu a putut fi salvat. medicii au încercat minute în șir să-l resusciteze, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el. Ceva pputea fi fcut pentru Maradona cu câteva zile înainte să moară, dacă nu i se mai dădea bere și marijuana, după cum reiese dintr-o înregistrare făcută publică recent.

Acum moartea sa se afla sub investigație, iar cei anchetați sunt medicul său, alături de psihiatrul legendei fotbalului mondial. În cadrul anchetei au apărut înregistrări șocante, în care medicul lui Maradona, Leopoldo Luque, vorbea cu psihiatra sa, Agustina Cosachov in ziua decesului lui Diego.

Informatii bomba in ancheta mortii lui Maradona
Informatii bomba in ancheta mortii lui Maradona

”Mirosea peste tot a marijuana”

Cei doi erau preocupați de reacția familiei lui, nu starea fostului fotbalist. Infobae a publicat noi înregistrări, iar din ele reiese clar că persoanele care ar fi trebuit să aibă grijă de el nu prea îl mai suportau.

Ca să scape de el, îi dădeau pur și simplu să bea bere și să fumeze marijuana, deși de-abia se externase din spital, unde suferise o operație riscantă pe creier.

De remarcat este faptul că legenda fotbalului mondial a ajuns în grija unui verișor de-al doilea al tatălui fostei iubite a lui Maradona, Rocio Oliva. Chiar despre el se vorbește în ultima înregistrare apărută în spațiul public.

“Mi-au spus ca Charly a aranjat ieri sa se vada cu o femeie pe timpul noptii. Astfel, ca sa scape de Diego, i-a dat bere si sa fumeze marijuana. Mirosea peste tot a marijuana. Nu mai suport, nu mi se pare normal sa ii dea marijuana, dar nu stiu cum sa il opresc.

Deja s-a obisnuit sa fumeze zilnic. Le cere oamenilor de la paza marijuana, insa le-am zis sa ii aprinda un trabuc. Am gasit resturi de marijuana peste tot si mirosea si in casa”, dezvaluie Luque pe inregistrari.

Urmăriți Impact.ro și pe