Încep problemele pentru Simona Halep? Ce a apărut în presa franceză, e îngrijorător pentru româncă

Nicu Stan 12.04.2021, 14:41
Încep problemele pentru Simona Halep? Ce a apărut în presa franceză, e îngrijorător pentru româncă

Încep problemele pentru Simona Halep? Ce a apărut în presa franceză, e îngrijorător pentru româncă. Toate detaliile, disponibile în articolul de mai jos.

Vești proaste pentru Simona Halep. Accidentarea de la umăr pare să fie mai gravă decât s-a crezut inițial

Încep problemele pentru Simona Halep, după cum scrie presa franceză. Francezii susțin că accidentarea suferită de sportiva noastră, la umăr, ar fi mult mai gravă decât se crede.

Astfel, sportiva româncă nu va participa la întâlnirea de Fed Cup dintre România și Italia. În plus, Simona Halep ar putea să se retragă chiar și de la turneul de la Stuttgart, după cum dezvăluie jurnaliștii din Franța.

Simona Halep ar putea rata turneul de la Stuttgart
Simona Halep ar putea rata turneul de la Stuttgart

Participarea Simonei Halep la turneul de la Stuttgart stă sub semnul întrebării

”Participarea Simonei la turneul de la Stuttgart, programat între 19 și 25 aprilie, este pusă sub semnul întrebării”, scrie Tennis Actu.

De asemenea, la turneul de la Stuttgart, turneu prevăzut cu premii în valoare totală de 565.560 de dolari, Simona Halep ar trebui să fie cap de serie numărul 2.

Simona Halep a participat în acest an la doar trei turnee

Simona Halep, fostul loc 1 WTA, a participat la doar trei turnee în acest an. Acestea sunt Gippsland Trophy: unde sportiva noastră a ajuns până în sferturi, Australian Open, unde a jucat până în sferturile turneului, precum și la Miami Open, turneu pe care l-a dus până în turul 3.

Pe de altă parte, de curând, Simona Halep a postat o fotografie pe internet în care a apărut cu o ținută care nu a fost deloc pe placul designerului vestimentar Alin Gălățescu.

Simona Halep, criticată dur de un important designer vestimentar de la noi

Sportiva s-a fotografiat în timp ce purta o pereche de pantaloni largi, cu decupaj, gri și un tricou alb, peste care a purtat o jachetă, tot de culoare albă.

”Și-a luat un tricou cu Dior 8, are niște bocăncei din ăia, șlăpuți din ăia de terasă de la același brand, geaca ordinară… Sărăcuța de ea, noroc că e simpatică și nu putem cere de la ea ceva stilistic. Arată ordinary (banal, n.r.). Mi-e dragă ea, dar nu are nicio treabă. Poate era pe șantierul viitorului hotel. Poate că e pe șantier. Eu niciodată nu am făcut o analiză a persoanelor publice care s-au dus la cumpărături, dar în momentul în care îți asumi…”, a spus designerul la Prima TV, precizând faptul că a luat la analizat ținuta Simonei Halep doar pentru că sportiva a ales să se pozeze îmbrăcată așa.

Urmăriți Impact.ro și pe