Incendiu puternic la un hotel din Giurgiu. Pompierii au evacuat de urgență clădirea

Ioana Bucur, Diana Timișoreanu 30.08.2021, 23:09

Un incendiu puternic a izbucnit, luni seară, la un hotel din Giurgiu. Sunt degajări puternice de fum, ce au cuprins toate etajele clădirii. Pompierii i-au evacuat de urgență pe toți cei din interior.

Incendiu în Giurgiu, la un hotel din oraș

Pompierii din Giurgiu au intevenit, luni seară, la un incendiu violent ce izbucnise la anexa unui hotel din oraș. Mai multe persoane au fost evacuate de urgență, echipele de intervenție  au verificat toate încăperile hotelului pentru a căuta eventuale victime.

Fumul a ajuns la toate etajele clădirii Hotelului Steaua Dunării din municipiu Giurgiu, mai multe persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

„Au fost evacuate din hotel până în acest moment 10 persoane, toate conştiente şi cooperante. S-a impus aceasta măsură din cauza degajărilor mari de fum, întrucât ardeau mase plastice şi materiale textile în cantităţi relativ mari. Persoanelor evacuate li s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, neimpunându-se transportul vreuneia la spital până în acest moment”, a transmis ISU Giurgiu.

Potrivit sursei, toi cei evacuați sunt clienţi şi personal şi au inhalat fum. Pompierii au format echipe de căutare în întreg hotelul şi au verificat încăperile pentru a căuta eventuale victime.

„La ora 22.35 au fost finalizate operaţiunile de căutare-salvare. Toţi cei cazaţi în hotel şi personalul de pe locul de munca au fost identificaţi”, au mai precizat pompierii.

Incendiu puternic la un hotel din Giurgiu
Incendiu puternic la un hotel din Giurgiu

La fața locului au fost mobilizate patru ASAS-uri, o APSII, o mașină de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu și două ambulante SAJ, intervenind 19 subofițeri și trei ofiteri.

Intervenția este în dinamică.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...