Incendiu la un depozit din zona Voluntari a Capitalei. Locuitorii, avertizați printr-un mesaj Ro-Alert. 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Stan Filon 27.01.2023, 16:28
Incendiu la un depozit din zona Voluntari a Capitalei. Locuitorii, avertizați printr-un mesaj Ro-Alert. 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Un incendiu de proporții a izbucnit pe șoseaua de Centură a Capitalei, la un depozit de detergenți! Flăcările au cuprins un depozit din Voluntari și 16 echipaje de pompieri au sosit la fața locului pentru a lichida incendiul. A fost emis și un mesaj RO-ALERT, iar mai multe persoane au ajuns pe mâna medicilor.

Incendiu la un depozit din zona Voluntari a Capitalei

Update: 4 persoane sunt asistate medical la fata locului, din care 3 cu atac de panica si una cu expunere la fum.

Incendiu de proporții pe centura Capitalei, acolo unde un depozit de detergenți arde în localitatea Voluntari. A fost emis un mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din Voluntari, care trebuie să închidă ferestrele și să stea departe de incendiu. Incendiul se manifestă cu flacără și fum dens, potrivit informațiilor Digi24.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit în localitatea Voluntari. Suprafaţa afectată este de aproximativ 400 metri pătraţi. Sunt degajări mari de fum. Au fost alertate 16 autospeciale de stingere, 3 autoscări, 2 echipaje pentru descarcerare, SMURD”, informează un comunicat remis presei.

Oameni evacuați dintr-un bloc

Acum s-a aflat că la aprox 100 m de hala afectată de incendiu se află un bloc de locuinț, pe care pompierii trebuie să îl protejeze de flăcări. Momentan, nu există risc de propagare a incendiului la bloc, însă în mod preventiv a fost luată măsura de evacuare a locatarilor, aproximativ 40 de pers. Traficul rutier a fost restricționat în zona Soselei de Centură.

Potrivit ISU București, au ars mase plastice si paleți cu dezinfectanți. Suprafața afectată în acest moment este de 2000 de metri pătrați.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...