Incendiu la o fabrică de lactate din Prahova. Focul se manifestă pe o suprafață de 450 de metri pătrați

Elena Avramescu 01.08.2022, 10:05
Incendiu la o fabrică de lactate din Prahova. Focul se manifestă pe o suprafață de 450 de metri pătrați

Pompierii din Prahova se luptă de azi dimineață pentru a stinge flăcările incendiului izbucnit la o fabrică de procesare a laptelui de pe strada Țepeș Vodă din Mizil. Din primele informații se pare că focul se manifestă la acoperiș, pe o suprafață de circa 450 de metri pătrați.

Pompierii se luptă cu flăcările la un incendiu din Mizil

Incendiu devastator la o fabrică de lactate din Mizil, județul Prahova, izbucnit în cursul acestei dimineți. Pompierii intervin cu 5 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, în încercarea de a stopa flăcările devastatoare.

Incendiul de la fabrica de lactate se manifestă la nivelul acoperișului care are o suprafață de aproximativ 450 mp.

Până în acest moment nu au fost raportate victime.

Incendiu la o fabrica de lactate din Prahova
Incendiu la o fabrica de lactate din Prahova

Incendiu la o fabrică de mezeluri din Mizil

Tot în acest an, un incendiu asemănător s-a produs la Mizil, însă de data aceasta la o fabrică de mezeluri. Imediat după ce au izbucnit flăcările, la fața locului au ajuns 7 echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, dintre care 5 autospeciale de pompieri și 2 ambulanțe SMURD.

În cele din urmă, flăcările au cuprins o suprafață de 7000 de metri pătrați, iar doi pompieri au ajuns la spital după ce au suferit arsuri grave.

„În această dimineață, în jurul orei 04.00, am fost anunțați de reprezentanții ISU Prahova că a izbucnit un incendiu puternic în Orașul Mizil la SC Ana și Cornel SRL, Depozitul Mizil -Carnia. Incendiul se manifesta într-o hală cu suprafața de aproximativ 10000 mp și birouri.

Fumul degajat în atmosfera provine din arderea pereților tip sandwich și există încă pericol de explozie a unor butelii cu freon. În cadrul intervenției au fost răniți doi pompieri iar în continuare se intervine pentru stingerea incendiului cu aproximativ 10 autospeciale de intervenție”, găsim notat în comunicatul emis de ISU Prahova.

Știre în curs de actualizare

Urmăriți Impact.ro și pe