O tânără, dată afară de la ISU Prahova după ce a publicat un clip pe TikTok. Ce i-a deranjat pe șefi

Ana Anitoiu, Alexandru Teodorescu 08.11.2021, 23:00
O tânără, dată afară de la ISU Prahova după ce a publicat un clip pe TikTok. Ce i-a deranjat pe șefi

O tânără a fost dată afară de la ISU Prahova, unde era voluntar, după ce a publicat un clip pe TikTok. Ideea ce ei i s-a părut hazlie nu i-a amuzat pe superiorii ei, care au decis să-i rezilieze contractul, deși s-a aflat la prima abatere.

Ce clip a publicat tânăra pe TikTok

Mai exact, tânăra s-a filmat îmbrăcată în uniforma Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova în timp ce imita în glumă un dialog cu un operator de la 112 pe vocea Ginei din ”Băieți de oraș”. Conducerea unității nu a considerat clipul ei de pe TikTok amuzant, ci un motiv de reziliere a contractului de voluntariat.

”Alo? 112?

Da! Care este urgența?

Uau! Vă spun cu toată sinceritatea, sunteți foarte buni! De unde știați că am o urgență”, a fost dialogul imitat de tânără pe TikTok.

O tanara, data afara de la ISU Prahova dupa ce a publicat un clip pe TikTok. Ce i-a deranjat pe sefi
Tanara care a fost data afara de la ISU Prahova

După apariția acestui clip pe TikTok, conducerea ISU Prahova a organizat o ședință și a decis în cursul zilei de luni, 8 noiembrie, ca activitatea ca voluntar a tinerei în cadrul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Vălenii de Munte să înceteze.

”Domnişoara din videoclipul postat pe o reţea de socializare este voluntar ISU Prahova din anul 2019, desfăşurând activitatea în cadrul Detaşamentului de Pompieri Vălenii de Munte. Până acum, nu a avut niciodată abateri de natura profesională.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Prahova nu admite şi nu încurajează astfel de comportamente, de care ne dezicem complet. Instituţia noastră pune accent pe moralitate, disciplină şi respect faţă de oameni. Tododată, menţionăm că la nivelul instituţiei s-a luat decizia de reziliere a contactului de voluntariat”, potrivit Biroului de Presă al ISU Prahova.

Două tinere în uniforme de paramedici, apărate după un clip controversat de pe TikTok

La finalul lunii august, un astfel de caz a iscat controverse și în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Atunci, două tinere în uniforme de paramedici au publicat pe TikTok un clip în care apar dansând într-o pauză, în spatele unei ambulanțe.

Filmarea cu cele două tinere dansând în uniforme de paramedici a împărțit internauții în două tabere. Unii le-au acuzat că nu-și iau munca în serios, au spus că poate de aceea întârzie ambulanțele, în timp ce alții le-au luat apărarea, spunând că sunt două persoane care muncesc din greu și care au dreptul ca în pauze să se amuze pentru a mai scăpa de stresul adus de un loc de muncă dificil. Vezi AICI mai multe detalii despre tinerele paramedici care au dansat pe TikTok!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...