Impact LIVE

Impact LIVE, ediția a șaptea, invitat special numerologul și astrologul Nelu Vicleanu: „Klaus Iohannis trece printr-un an de putere extremă, nu face nimic și este sprijinit”

Elena Avramescu 21.06.2022, 13:21
Impact LIVE, ediția a șaptea, invitat special numerologul și astrologul Nelu Vicleanu: „Klaus Iohannis trece printr-un an de putere extremă, nu face nimic și este sprijinit”

Numerologul și astrologul Nelu Vicleanu este invitatul Laviniei Șandru la ediția de marți, 21 iunie, a emisiunii Impact LIVE. Ediția de astăzi începe la ora 12:00 și poate fi urmărită pe canalul de youtube Impact.

Numerologul și astrologul Nelu Vicleanu, invitat special la Impact LIVE

Numerologul nu l-a ratat nici pe Klaus Iohannis, care are susținerea din partea resurselor extreme.

„Klaus Iohannis trece printr-un an de putere extremă. Și în același timp, este un an în care este foarte susținut, foarte spijinit, genul de resurse extreme. Ce înseamnă aceste resurse extreme? Nu faci nimic și ești sprijinit. E ca și cum ai fi politician, candidezi la alegeri, iar tu nu-ți faci niciun fel de publicitate, reclamă. Acest lucru este valabil la Iohannis și pentru următorii 10 ani”.

Nelu Vicleanu a vorbit foarte mult despre semnificația numărului 7, și cum acesta influențează ceea ce se întâmplă în prezent, mai precis războiul din Ucraina dar și soarta celor mai importanți șefi de stat din prezent, Volodimir Zelenski și Vladimir Putin.

„Volodimir Zelenski trece printr-un an nou, care mai înseamnă sfârșit, moarte, transformare. Pentru Zekenski, pur și simplu este un an foarte greu, un an radical, care îi modifică viața. În privința lui Vladimir Putin, el este într-un an 7, acea cifră care îl urmărește pe el, și pe urmă 9 și 97. Ani foarte periculoși și pentru unul, și pentru celălalt, iar 7, după cum spuneam, este și numărul lui Dumnezeu, numărul providenței, când liberul arbitru este redus.

Și atunci, dacă privim din această perspectivă, putem să înșelegem și mai bine ceea ce spuneam despre semnificația karmică a numărului 5, pentru că anul acesta culegem ceea ce am semănat. Și știm cu toții comportamentul Occidentului, care a fost, să recunoaștem, ipocrit, vis-a-vis de invazia Crimeei din 2014, de faptul că Putin a fost foarte tolerat. Iar lucrul acesta noi l-am fi putut anticipa, pur și simplu dacă priveam la istorie. Dintotdeauna, poporul rus a fost unul agresiv, care a vrut să facă noi cuceriri, să se extindă, nu e destul, nu este cel mai mare stat din lume, dar cea mai mare țară”.

Psihologul Nelu Vicleanu este unul dintre cei mai cunoscuţi numerologi din România și crede că numerologia nu intră în competiţie cu alte discipline, în schimb „ajută părinţii să îşi îndrume copiii pe calea destinului lor, să îşi aleagă cariera potrivită”.

În urmă cu ceva timp, psihologul Nelu Vicleanu a mărturisit de ce crede că numerologia poate să fie studiată în şcoli, dar şi cum pot contribui numerele la relaţia dintre elevi, profesori şi părinţi, iar toate aceste explicaţii apar în contextul dezbaterilor apărute după ce şefa ISJ Galaţi i-a invitat pe profesori să participe la un curs de numerologie.

Psihologul este de părere că numerologia sau ştiinţa numerelor este o metodă care îi poate ajuta pe oameni să se regăsească și chiar consideră că numerele au fost întotdeauna un obiect de studiu şi analiză pentru om și chiar îi sfătuieşte pe părinţi să nu îşi modeleze copiii după interesele lor şi să le lase libertatea să aleagă, în funcţie de personalitatea lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...