Totul despre cifra 7 în numerologie. Calitățile și defectele celor guvernați de ”cifra lui Dumnezeu”

Elena Avramescu 17.11.2020, 11:01
Totul despre cifra 7 în numerologie. Calitățile și defectele celor guvernați de ”cifra lui Dumnezeu”

Cifra 7 ascunde semnificații uluitoare și joacă un rol important în numerologie, deoarece are o însemnătate majoră în ceea ce privește planul spiritual. Cifra 7 poate avea o influență mare asupra vieții oamenilor, care sunt caracterizați de 7 în harta numerologică. Se mai spune despre cifra 7 că este cifra lui Dumnezeu, fiindcă este menționată în Biblie.

Cifra 7 în numerologie

Cifra 7, o cifră aparent simplă, dar a cărei semnificație se dovedește a fi una extrem de importantă. Pentru unii un număr banal, însă pentru specialiștii din numerologie 7 reprezintă una din dintre cele mai înțelepte și spirituale cifre.

În general, cei care au această cifră în harta destinului sunt caracterizați de o doză mare de sensibilitate. Sunt persoane concentrate pe cunoașterea interioară, pe spiritualitate. Sunt persoane care tind spre izolare. Sunt persoane care posedă o abilitate înnăscută în a-și concentra toată forța și atenția către dimensiunea interioară.

Citește continuarea pe Știri din lume.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...