Ce zodie este Mihai Voropchievici. Unica superstiție a cunoscutului numerolog

Iancu Andreea 10.02.2022, 14:11
Ce zodie este Mihai Voropchievici. Unica superstiție a cunoscutului numerolog

Mihai Voropchievici este cel mai celebru numerolog din România, fanii acestuia urmărindu-l în cadrul emisiunii săptămânale Adevăruri ascunse, de la Antena 3. Pentru că previziunile sale sunt apreciate de public, admiratorii numerologului și-au dorit să îl cunoască mai bine pe omul din spatele dezvăluirilor despre rune. Puțini au aflat ce zodie îl caracterizează pe Mihai Voropchievici, precum și care este superstiția celebrului specialist în astrologie.

Ce zodie este Mihai Voropchievici și care este superstiția numerologului

În fiecare săptămână, fanii emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3 află noi previziuni astrale și detalii despre fiecare nativ din zodiac. Iar responsabil pentru prezicerea viitorului este Mihai Voropchievici, ajutat de studiile sale în astrologie, numerologie, dar și chiromanție și cartomanție. Ceea ce l-a făcut faimos este rubrica în care vorbește despre rune. Deși este o prezență constantă pe micul ecran, puțini admiratori cunosc ce zodie este, de fapt, Mihai Voropchievici și ce superstiție îl urmărește.

Numerologul este o persoană obișnuită, este căsătorit și are trei copii. În plus, când vine vorba despre zodia sa, Mihai Voropchievici, care a ajuns la frumoasa vârstă de 69 de ani, se aniversează în fiecare an pe data de 14 decembrie. Așadar, specialistul în rune este în zodia Săgetător. Totuși, chiar dacă întreaga sa carieră se rezumă la studierea astrelor, Mihai Voropchievici recunoaște că este un om cu credință în Dumnezeu.

„Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest…”, spunea numerologul, la un moment dat.

Ce zodie este Mihai Voropchievici și care este superstiția în care crede
Numerologul Mihai Voropchievici

Care este superstiția în care crede Mihai Voropchievici. De ce ține cont numerologul mereu

Vedeta de la Antena 3 recunoaște însă că are în vedere un gest pe care se asigură că îl face mereu dimineața. Mihai Voropchievici ține cont de o unică superstiție, legată de piciorul cu care pășește atunci când se trezește din somn. Astfel, numerologul are grijă să calce mereu cu dreptul atunci când se dă jos din pat.

Pe de altă parte, specialistul în astrologie chiar precizează mai multe despre acest subiect în cartea sa „Numerele, zodiile și sănătatea”, în care descrie modul în care ziua nașterii poate influența personalitatea și parcursul unei persoane. Și pentru a întări vorbele numerologului, Mihai Voropchievici chiar a prezis faptul că anul 2020 va fi unul marcat de evenimente nefericite la nivel global.

„Anul 2020 este un an universal patru și aduce austeritate, măcar în prima parte a anului. Situația se va schimba abia la începutul verii! Recompensele le primim din a doua jumătate a anului. 2020 este un an de temelie pentru următorii cinci ani. Roadele anului 2020 se culeg abia în 2025. În 2020 trebuie să fiți atenți la job, sănătate și relaționare”, declara el la momentul acela.

Celebrul specialist în numerologie este urmărit de un număr impresionant de oameni, subiectul principal fiind cel în care dezvăluie tainele runelor în funcție de fiecare zodie.

Urmăriți Impact.ro și pe