Împăcare surpriză în lumea muzicii populare. Nicoleta Voicu a făcut anunțul, nu e vorba despre Gheorghe Turda (Exclusiv)

Badea Violeta, Cristi Ionică 26.08.2021, 20:13
Împăcare surpriză în lumea muzicii populare. Nicoleta Voicu a făcut anunțul, nu e vorba despre Gheorghe Turda (Exclusiv)

Cântăreața de muzică populară, Nicoleta Voicu, este în culmea fericirii! Îndrăgita artistă și fiul ei au îngropat securea războiului. Cei doi au fost certaţi timp de un an jumătate, dar timpul a trecut și au revenit la sentimente mai bune.

Nicoleta Voicu s-a împăcat cu fiul ei

Fericire mare in familia Nicoletei Voicu. Recent, artista a anunțat că s-a împăcat cu fiul său și este extrem de emoționată și bucuroasă. Cântăreața de muzică populară și-a deschis sufletul în fața reporterilor de la Impact.ro și a mărturisit că cel mai frumos moment a fost atunci când i-a auzit vocea după un an și șapte – opt luni.

„A fost ziua lui de naștere pe 16 august și atunci s-a întâmplat minunea. L-am sunat, l-am auzit la telefon, i-am auzit vocea după un an și șapte -opt luni. A fost emoționant, ne-am întâlnit, i-am oferit un cadou, ținem legătura.

Sunt foarte fericită, cred că a fost stropul ăla de fericire care a reușit să mă echilibreze, mi-a încărcat sufletul în perioada aceasta având în vedere că am fost hărâuită.”, a declarat artista, citată de sursa de mai sus.

Reamintim că fosta parteneră a lui Gheorghe Turda și fiul ei nu și-au mai vorbit din cauza unui tort. Totul s-ar fi întâmplat pe data de 1 februarie 2020, chiar de ziua artistei. Cântăreața și-a dorit un anumit tort, dar prețul acestuia ar fi depășit bugetul fiul ei. De aici lucrurile au degenerat.

Nicoleta Voicu s-a impacat cu fiul ei
Nicoleta Voicu s-a impacat cu fiul ei

„Am simțit clar că și lui i-a fost dor de mine”

Nicoleta a mai povestit cât de emoționată a fost atunci când și-a văzut copilul. Vedeta a spus că i-a fost foarte dor de el, dar a simțit că și el a avut același sentiment. În prezent, artista se simte cea mai fericită ființă din lume.

„Chiar și întâlnirea cu el, a fost foarte emoționantă, după aproape doi ani de zile ne uitam unul la celălalt, ne studiam parcă unul pe celălalt, am simțit clar că și lui i-a fost dor de mine, eu nu îți mai spun.

Practic simt că s-a vindecat o rană care a supurat în continuu, timp de doi ani, de ce nu? Pentru că mai este un pic și acum vine iarnă. Așa că sunt cea mai fericită ființă din lume.”, a mai spus îndrăgita cântăreață de muzică populară.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...