Nicoleta Voicu și fiul ei nu își mai vorbesc din cauza unui tort. „De un an n-a mai dat niciun semn de viață”

Andreea Bisinicu 17.12.2020, 19:30
Nicoleta Voicu și fiul ei nu își mai vorbesc din cauza unui tort. „De un an n-a mai dat niciun semn de viață”

Nicoleta Voicu și fiul ei nu își mai vorbesc din cauza unui tort. „De un an n-a mai dat niciun semn de viață”. Care este motivul pentru care îndrăgita interpretă de muzică populară și fiul ei nu se mai înțeleg. De ce au răcit relațiile cei doi. Motivul este unul cât se poate de trivial. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta.

Nicoleta Voicu și fiul ei nu își mai vorbesc din cauza unui tort

Nicoleta Voicu și fiul ei nu își mai vorbesc din cauza unui tort. De ce nu-și mai vorbesc Nicoleta Voicu și fiul ei. De la începutul anului 2020, celebra interpretă de muzică populară nu mai vorbește cu propriul ei fiu. Ce poate fi atât de grav încât un părinte și un fiu să răcească de tot relațiile? Fosta iubită a lui Gheorghe Turda susține că trăiește un calvar și că totul a pornit de la un tort. Da, ai citit bine. Un motiv banal și ridicol a ajuns să fie mărul discordiei dintre artistă și băiatul ei. Artista a povestit pentru Antena Stars în ce moment s-a produs ruptura.

Se pare că Nicoleta Voicu și fiul ei s-au certat pe 1 februarie 2020, de ziua artistei. Cântăreața și-a exprimat dorința de a avea un tort aniversar anume, care ar fi costat o sumă puțin mai mare decât cea pe care fiul ei era dispus să o plătească pentru a-i lua mamei sale un tort. De aici lucrurile au degenerat.

,,De aproape un an de zile, fiul meu nu a mai dat niciun semn de viață și avem așa o legătură mamă-copil mai puțin ok. Lucrurile au fost banale. Chiar de ziua mea, de 1 februarie, mi-am exprimat și eu dorința de a avea un tort și lucrurile au degenerat… Ar fi fost cam scump, s-ar fi ajuns la 70 de lei. Eu i-am spus: ”cumpără că ți-l plătesc”, dar…”, a spus Nicoleta Voicu la Antena Stars.

Nicoleta Voicu nu mai vorbeste cu fiul ei de la inceputul anului 2020
Nicoleta Voicu nu mai vorbeste cu fiul ei de la inceputul anului 2020

Fiul ei a blocat-o pe rețelele de socializare

Artistei încă nu îi vine să creadă că dintr-un motiv atât de banal fiul ei a decis să nu mai vorbească cu ea. Nicoleta Voicu susține că băiatul ei a blocat-o pe toate rețelele de socializare, ca să nu mai aibă nicio modalitate de a da de el. Artista a mărturisit că îi este teamă să își viziteze propriul fiu la el acasă, deoarece nu știe la ce să se aștepte, în momentul în care i-ar călca pragul casei.

Eu am făcut mulți pași ca mamă. I-am trimis mesaj. A ales să mă blocheze pe toate rețelele de socializare, telefonul lui este blocat. Am mers la un loc de muncă unde știam că s-ar putea să-l găsesc. Din păcate, și-a schimbat locul de muncă și nu l-am găsit acolo. Am vrut să merg, însă nu îndrăznesc să sun la ușă că nu știu ce reacție va avea. Am vrut să merg în spatele blocului, să-l văd măcar prin casă, dar m-am gândit c-o să mă răscolească atât de tare încât o să-mi fie și mai dor și mi-am reprimat această dorință. Îmi este foarte greu, pentru că eu știu cât iubesc acest copil”, a declarat Nicoleta Voicu pentru Antena Stars.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe