Imaginile cu Simona Hapciuc de la Survivor România fac furori pe internet. Cu ce se ocupă, de fapt, concurenta când nu e la emisiune

Ana Chivu 21.01.2021, 13:18

Simona Hapciuc e una din concurentele care a stârnit un val de controverse și reacții aparte încă de la momentul în care a pășit în Dominicană. Cu ce se ocupă în realitate Faimoasa atunci când nu este la emisiune?

Survivor România 2021: Cu ce se ocupă Simona Hapciuc?

Simona Hapciuc a atras toate privirile încă de la primii pași făcuți în Republica Dominicană. Ulterior, aceasta a reușit să fie în mijlocul multor scandaluri, nu s-a ferit niciodată să spună exact ce avea în minte sau să se dea înapoi de la reproșuri pe față pe care le-a făcut chiar de față cu coechipierii săi.

De asemenea, controversele au fost și între ea și colegii de la echipa Războinici. Fanii s-au arătat curioși în ceea ce o privește, așa că au luat la puricat rețelele sale de socializare. Tânăra mămică a devenit cunoscută odată cu apariția în serialul „Trăsniții”, de la Prima TV, care a intrat și în Cartea Recordurilor cu titulatura de cel mai lung serial de comedie din lume.

Cel mai recent proiect al actriței

Serialul a durat 17 ani, are 34 de sezoane și peste 2.000 de episoade. Simona pune preț mare pe imaginea sa, motiv pentru care a fost aleasă de-a lungul timpului a mai fost în vizorul românilor. De asemenea, femeile care o urmăresc în mediul online pot găsi la ea pe pagină reguli pentru un stil de viață sănătos, mai cu seamă că blondina le arată cum se întreține.

Cei care abia așteaptă să o revadă pe micile ecrane întruchipând un nou personaj vor avea ocazia să îi vadă talentul într-un lung-metraj numit ‘Inve$titorii’, unde joacă alături de Codin Maticiuc și Cosmin Natanticu. Filmările au avut loc în anul 2019, după ce regizorul Iura Luncașu a distribuit-o pentru personajul în cauză.

„Să fiu o supraviețuitoare, nu a fost niciodată o opțiune pentru mine”

„Să fiu o supraviețuitoare, nu a fost niciodată o opțiune pentru mine, ci o obligație de a mă ridica singură din toate mizeriile în care am fost lăsată.
Citeşte întreaga ştire: Cine este Simona Hapciuc de la „Survivor România 2021”. Actrița din „Trăsniții” a iscat un scandal-monstru în Republica Dominicană. De la a dormi pe străzi și a sta nemâncată cu zilele, până la a-mi forma acest caracter care a dus la a fi o mamă minunată și o sportivă complexă. Am reușit să le fac pe toate, iar participarea la Survivor România este un test final, prin care voi aduce rezistența mea fizică și psihică la cel mai înalt nivel, pentru a-mi dovedi în primul rând mie că eu pot orice”
Simona Hapciuc

Urmăriți Impact.ro și pe