Câți bani iau vedetele la „Survivor România” 2021. Manelistul Jador, plătit aproape dublu față de Alexandra Stan

Andreea Bisinicu 18.01.2021, 11:38
Câți bani iau vedetele la „Survivor România” 2021. Manelistul Jador, plătit aproape dublu față de Alexandra Stan

Câți bani iau vedetele la „Survivor România” 2021. Cântărețul de manele Jador este plătit aproape dublu față de Alexandra Stan. Printre vedetele care participă în acest an la reality-show-ul din Republica Dominicană se numără Jador, Alexandra Stan, Costi Ioniță, Zannidache și Culiță Sterp. Ce sume colosale le intră în cont Faimoșilor de la Kanal D și cine ocupă primul loc în topul celor mai bine plătiți.

Câți bani iau vedetele la „Survivor România” 2021

Cea mai dură competiție de la ora actuală, „Survivor România”, a debutat cu un nou sezon. Concurenții care fac parte din echipa Faimoșilor sunt printre cele mai populare și îndrăgite vedete autohtone. Printre cei care s-au aventurat în al doilea sezon Survivor România se numără Costi Ioniță, Zannidache, Cătălin Moroșanu, Alexandra Stan și Jador. Reporterii de la click.ro au aflat care sunt sumele care le intră în cont săptămânal „Faimoșilor” pentru participarea la cel mai cunoscut reality-show al momentului.

Așadar, câți bani câștigă vedetele de la „Survivor România” și cine este cel mai remunerat dintre artiștii care se bat pentru supraviețuire în Republica Dominicană? Se pare că Jador este câștigătorul acestui clasament și, conform celor de la click.ro, interpretul de manele primește nu mai puțin de 4.500 de euro pe săptămână pentru participarea sa la reality-show-ul de la Kanal D. Remus Ionuț Dumitrache, pe numele său din buletin, are 25 de ani și este unul dintre cei mai populari artiști ai momentului. După participarea sa la emisiunea „Puterea Dragostei”, Jador și-a încercat norocul și în muzică. Piesele sale s-au bucurat, încă de la început, de un succes răsunător, dovada fiind că toate hiturile sale urcau pe primul loc în trending pe Youtube. Pe lângă aptitudinile fizice evidente, Jador și-a cucerit colegii prin umorul său cunoscut.

Alexandra Stan ar castiga 2.500 de euro pe saptamana la Survivor Romania
Alexandra Stan ar castiga 2.500 de euro pe saptamana la Survivor Romania

„Mi-am dorit să întru în competiţia «Survivor România» pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă”, a declarat Jador, potrivit click.ro.

Jador ar primi aproape dublu față de Alexandra Stan

Alexandra Stan și-ar fi negociat, și ea, contractul în așa fel încât artista ar primi acum 2.500 de euro pentru fiecare săptămână de competiție. Blondina de 31 de ani, care a devenit celebră după lansarea hitului „Mr. Saxobeat”, este una dintre puținele artiste românce care au cunoscut faima în străinătate. Următorii pe listă în topul celor mai bine plătite vedete de la „Survivor România” ar fi Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță și Culiță Sterp. Se pare că aceștia ar câștiga, fiecare, sume între 1.500 și 3.000 de euro pentru fiecare săptămână în care rezistă în competiție.

Ultimul, dar nu cel din urmă este Zannidache, protejatul lui Alex Velea. Chiar dacă nu primește sume la fel de mari precum ceilalți colegi ai săi mai cunoscuți, Zanni muncește din greu pentru a rămâne în competiția „Survivor România”, fiind un concurent puternic pentru echipa Faimoșilor. Aceasta nu este prima emisiune TV la care participă artistul cu 100 de tatuaje. Tânărul a făcut parte din echipa lui Chef Sorin Bontea în ultimul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI