Detalii surprinzătoare despre prezentatorul Survivor România. Ce face Daniel Pavel atunci când nu e la emisiune

Andreea Bisinicu / 18.01.2021, 13:39
Detalii surprinzătoare despre prezentatorul Survivor România. Ce face Daniel Pavel atunci când nu e la emisiune

Cine este Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. Detalii surprinzătoare despre amfitrionul celui mai solicitant reality-show din România. Ce face Daniel Pavel atunci când nu e la emisiune. Pe lângă faptul că este om de televiziune, simpaticul moderator TV are o meserie periculoasă. Cu ce se ocupă Daniel Pavel atunci când nu este în Republica Dominicană, alături de concurenții de la Survivor.

Cine este Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România

Daniel Pavel este noul amfitrion al reality-show-ului Survivor România, după ce a preluat ștafeta de la Dan Cruceru. Prezentatorul celui mai solicitant reality-show din România are o meserie periculoasă, despre care foarte puțină lume știe. Pe lângă faptul că este om de televiziune, om de radio și un excelent moderator TV, Daniel Pavel este și ofițer de marină comercială. Statura, disciplina, maturitatea și rigurozitatea sunt atuurile care îl recomandă pe prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor România. A acceptat propunerea celor de la Kanal D cu brațele deschise și mult entuziasm:

„Propunerea de a prezenta sezonul al doilea Survivor România a venit printr-o sincronicitate perfectă cu etapa de viață în care mă aflam cu doar câteva săptămâni în urmă. Urma să finalizez patru ani și jumătate memorabili și foarte plini, profesional și personal, petrecuți pentru startul și consolidarea proiectul primului radio in-store de rețea din România, implementat alături de echipa Penny România, și exploram opțiuni de viitor. Mărturisesc că mi s-au tăiat picioarele la auzul deciziei în favoarea mea a managementului Kanal D. Din secunda următoare însă am început să mă setez psihologic pentru această aventură fără precedent, pentru mine, derulată în asemenea decor de vis, cum este cel din Republica Dominicană. Da, este provocarea vieții mele profesionale”, a declarat Daniel Pavel pentru click.ro.

Daniel Pavel stie foarte bine ce inseamna disciplina, fiind ofiter de marina comerciala
Daniel Pavel stie foarte bine ce inseamna disciplina, fiind ofiter de marina comerciala

Cine este Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor România

Daniel Pavel este stabilit în Austria, acolo un locuiește alături de iubita sa și fiul lor. Prezentatorul TV a povestit că propunerea de a prezenta Survivor România a fost o provocare pe care nu avea cum să o refuze. Mai mult de atât, Daniel Pavel a mărturisit că o vede ca pe provocarea vieții sale profesionale. Mai mult de atât, simpaticul prezentator îi asigură pe telespectatorii din România că tot ce se întâmplă la Survivor este 100% real și, de aceea, face tot posibilul pentru a transmite emoțiile tuturor concurenților dincolo de sticla micilor ecrane.

„Cu fiecare clipă petrecută pe platoul de filmare al Survivor România realizez că absoluttoată paradigma de reality-show, 100 % real, reprezintă o experiență transformațională pentru toți: concurenții, echipele de producție și post producție, departamentele conexe de programe, de comunicare, și, mai ales, pentru publicul extrem de atașat emoțional. Eu mă voi strădui, ca parte a echipei de producție, să fim mediul perfect de transmitere către cei de acasă a emoției pure și a adrenalinei competiției dintre cele două echipe: Faimoșii și Războinicii”, a declarat prezentatorul pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI