Imagini rare cu soția lui Șerban Huidu. O fostă cântăreață le-a făcut publice, cum arată acum Cristina

Badea Violeta, Camelia Moldoveanu 25.08.2021, 18:52

Pe Șerban Huidu îl știe toată lumea datorită aparițiilor pe care le-a avut în emisiunea „Cronica Cârcotașilor”. Puțini știu însă cum arăta soția sa, deoarece aceasta a preferat dintotdeauna să stea departe de lumina reflectoarelor. Recent, îndrăgitul prezentator tv a apărut pe Instagram, alături de soția lui, dar și de fratele său și soția acestuia, Giulia Anghelescu.

Cum arată soția lui Șerban Huidu

Șerba Huidu este căsătorit de 21 ani, dar puțini sunt cei care știu cine este soția sa. Cristina Huidu este o prezență foarte discretă și nu și-a dorit niciodată să devină vedetă. Soția prezentatorului a ajuns pentru prima oară în atenția presei în anul 2010.

La vremea aceea, Șerban Huidu a suferit un accident la schi și a ajuns în comă artificială. Astfel, jurnaliștii au fost pe urmele Cristinei pentru a-i cere detalii despre starea de sănătate a prezentatorului. A urmat accidentul mortal produs de Șerban Huidu în anul 2011, iar soția acestuia a fost nevoită să ofere câteva declarații.

De atunci, Cristina a avut foarte puține apariții, iar discreția este, poate, și unul dintre secretele unei căsnicii atât de lungi. Recent, Giulia Anghelescu a publicat o fotografie pe o rețea de socializare din vacanță. Cântăreața apare alături de soțul ei, dar și de fratele acestuia, Șerban Huidu, soția lui și copiii.

Imaginea publicata de Giulia Anghelescu pe Instagram
Imaginea publicata de Giulia Anghelescu pe Instagram

Cine este Cristina Huidu

Cristina Huidu ocupă funcția de manager de vânzări la o agenție de turism. Anul trecut, aceasta a oferit un interviu pentru life.ro și a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu soțul ei, despre viața de familie, dar și despre încercările grele prin care a trecut.

„Pentru mine, ce face soțul meu este jobul lui și atât. Este adevărat că este o persoană publică, iar la un moment dat întâmplările din viața noastră ne-au afectat foarte mult pentru că am fost vânați, judecați și a fost nedrept pentru mine, pentru copii și pentru familie să trecem și prin asta, dincolo de necazurile noastre.

Dar le-am ținut la distanță și cred că am reușit. Eu am refuzat tot timpul să fiu persoană publică, să merg la evenimente”, a mărturisit Cristina Huidu pentru sursa de mai sus.

De asemenea, frumoasa soție a prezentatorului a vorbit și despre accidentul de mașină pe care l-a provocat soțul său, Șerban Huidu, în octombrie 2011, în Timișu de Sus.

„Din păcate subiectul era extrem de dureros pentru foarte multe familii și a fost greu de gestionat. Principala noastră preocupare a fost atunci pentru copii.

Ei erau cu noi în mașină, dar nu și-au dat seama foarte bine de ce se întâmpla. S-au speriat pentru că au fost luați de lângă noi, duși la spital; a fost greu. Impactul psihologic a fost mare atunci și ne-a luat ceva timp să trecem peste el”, a mai spus Cristina Hudiu.

Urmăriți Impact.ro și pe