Gestul lui Șerban Huidu după ce a umilit-o public pe Mirela Vaida. Ce a fost obligat să facă prezentatorul TV

Nicu Stan 03.08.2021, 11:22
Gestul lui Șerban Huidu după ce a umilit-o public pe Mirela Vaida. Ce a fost obligat să facă prezentatorul TV

Gestul lui Șerban Huidu după ce a umilit-o public pe Mirela Vaida. Ce a fost obligat să facă prezentatorul TV. Acesta s-a văzut nevoit să șteargă postarea de pe pagina lui de Fcebook, din cauza comentariilor acide la adresa lui. Toate amănuntele, în articolul de mai jos.

Șerban Huidu a atacat-o pe Facebook pe Mirela Vaida. Ce a urmat este incredibil

Gestul lui Șerban Huidu după ce a umilit-o public pe Mirela Vaida. Șerban Huidu a înțepat-o fin pe Mirela Vaida. Astfel, prezentatorul de la Prima TV a făcut un gest total nepotrivit față de colega sa de breaslă.

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din țara noastră și cu toate acestea prezentatoarea de la Acces Direct nu duce lipsă nici de critici și guri rele care mereu au ceva de comentat împotriva ei.

Serban Huidu a sters postarea pentru a scapa de gura admiratorilor Mirelei Vaida
Serban Huidu a sters postarea pentru a scapa de gura admiratorilor Mirelei Vaida

Fanii Mirelei Vaida au sărit cu gura pe cârcotaș

Astfel, de curând, cârcotașul șef de la Prim TV, Șerban Huidu, a lansat câteva atacuri la adresa frumoasei blondine, însă fanii vedetei Antena 1 au sărit în apărarea acesteia. Șerban Huidu nu a avut ce face și a criticat stilul vestimentar al colegei sale de breaslă.

Astfel, Șerban Huidu a distribuit o fotografie cu Mirela Vaida aflată în cabina de probă din culisele emisiunii pe care o găzduiește la Antena 1. Frumoasa blondină apare îmbrăcată într-un top roz pal și o fustă scurtă din jeans cu materialul sfâșiat, imagine care i-a displăcut total celebrului cârcotaș.

Postarea lui Șerban Huidu despre Mirela Vaida

”Din istoria recentă, aș vrea să vă prezint astăzi amfitrioana emisiunii Acces direct. De remarcat potrivirea roz siclam, dar și ursulețul părăsit sub pat. Omul poate fi scos din sat, dar satul din om niciodată”, a fost comentariul pe care Șerban Huidu l-a făcut la adresa Mirelei Vaida, pe pagina lui oficială de Facebook.

Cu siguranță că i-a părut rău de ce a făcut, întrucât postarea controversată a prezentatorului TV a stârnit vâlvă pe rețeaua socială. Astfel, în doar câteva ore de la publicare, fotografia în cauză și criticile lui Șerban Huidu au strâns peste mie de reacții și o mie de comentarii, toate în favoarea Mirelei Vaida.

Mesajele împotriva cârcotașului l-au speriat

Internauții au făcut front comun și și-au apărat moderatoarea emisiunii lor preferate în fața acuzațiilor aduse de prezentatorul de la Prima TV.

Mesajele acide la adresa lui Șerban Huidu au curs gârlă, astfel că acesta s-a văzut nevoit să șteargă postarea.

Șerban Huidu, făcut cu ou și cu oțet de fanii Mirelei Vaida

”Unde era ascuns expertul in moda!!!!  Ai stat mult in soare…. ai insolatie!!!

În ce calitate postezi și critici dumneata?ai permisiunea?omul din tine face asta? că de țăran…

Si tocmai tu te-ai găsit să comentezi. Trist!

Serios ? Ceva mai inteligent si mai bun de spus, nu ai avut ? Inseamna ca atata poti. Extrem de trista si de prost gust este fix postarea ta, nu ea, nici imbracamintea ei, nici faptul ca provine de la „tara”. Mai periculosi sunt „taranii” de la oras decat cei ce vin din sate.

Cu ce anume te-a deranjat pe tine aceasta femeie de o critici? Ti-au murit fanii si vrei sa faci altii pe spatele altuia? Vezi-ti de treaba ta! Fiecare se imbraca cum vrea si face ce ii place!”, sunt doar câteva dintre comentariile care l-au făcut pe Șerban Huidu să renunțe cu totul la postarea sa.

Urmăriți Impact.ro și pe