Șerban Huidu nu mai apare la tv. Decizie radicală la Cronica Cârcotașilor, care sunt motivele (exclusiv)

Ioana Bucur 03.06.2021, 19:26
Șerban Huidu nu mai apare la tv. Decizie radicală la Cronica Cârcotașilor, care sunt motivele (exclusiv)

Cronica Cârcotașilor își pierde „părintele”. Șerban Huidu nu mai apare la TV. Care au fost motivele ce au dus la decizia ce sigur i-a dezamăgit pe fanii emisiunii.

Șerban Huidu nu mai apare la tv. Decizie radicală la Cronica Cârcotașilor

Cronica Cârcotașilor își pierde cel dintâi cârcotaș. După mai bine de două decenii de când și-a făcut debutul la pupitrul emisiunii de la Prima TV, Șerban Huidu nu mai apare la TV. Nu vorbim despre o despărțire, ci doar de o schimbare de rol. Prezentatorul a decis că este momentul să se ocupe de proiectul de televiziune ce i-a adus celebritatea din spatele camerelor de filmat. Acest lucru s-ar putea schimba, însă, dacă va simți că este necesar.

Contactat de jurnaliștii redacției Playtech-Impact, Șerban Huidu a dat câteva detalii despre motivele ce au dus la decizia neașteptată.

„Am decis să fac acest pas fiindcă eu consider că ceea ce aveam de demonstrat pe sticlă s-a cam încheiat. Acum a venit timpul să demonstrez că mai am ceva de spus şi în afara acesteia!”, a declarat Şerban Huidu pentru Playtech.ro.

Prezentatorul recunoaște că momentul pe care l-a ales nu este, poate, cel mai potrivit, însă nu are de gând să se răzgândească.

„Să spui azi acest lucru, în condiţiile în care sticla televizorului şi influenţa din zona Youtube e încă foarte puternică, poate părea uşor în contratimp. Dar îmi asum pe deplin cele stabilite deja şi cunoscute, de altfel, de întreaga echipă”, a adăugat el, pentru aceeași sursă.

Șerban Huidu nu mai apare la tv
Șerban Huidu, la Cronica Cârcotașilor

„Nu-mi doream să prezint emisiunea”

Șerban Huidu este legat de Cronica Cârcotașilor de 21 de ani. Nu și-a dorit niciodată să apară în fața camerelor, însă simțea că era singurul mod în care mesajul pe care voia să îl transmită putea ajunge așa cum voia el la public.

„Tipul acesta de emisiune este nu doar copilul meu de suflet, ca să zic aşa. E mai mult. Eu l-am început şi iniţial se numea , fiindcă eram doar eu. Pe vremea aceea, ca şi azi, într-un fel nu-mi doream să prezint emisiunea. Scriam textele, dar fiindcă mesajul pe care doream să-l transmit nu era bine înţeles, am decis să vin în faţa camerei şi să fac nu doar pe producătorul, ci şi pe prezentatorul.

În 2014, când am revenit la prezentarea ei, am făcut-o fiindcă situaţia impunea acest lucru. O parte din vechea echipă plecase şi atunci a trebuit să fac acel pas. Astăzi, situaţia este cu totul alta. Iar eu voi mai apărea în faţa sticlei doar atunci când voi avea ceva important de spus”, a adăugat el.

În prezent, emisiunea Cronica Cârcotaşilor nu mai este prezentată de Şerban Huidu şi Codruţ Kegheş, alias „Dezbrăcatu”, acompaniaţi de Ioana Petric. În absenţa lui Huidu, un rol şi mai mare l-a primit, pe lângă tandemul Codruţ – Ioana, şi cuplul Zaiafet – Horia Sârghi şi Gabriela Marin, cei doi colaborând de cel puţin cinci ani cu cei de la pupitrul producţiei consacrate de cei de la Prima TV.

Urmăriți Impact.ro și pe