Imagini de senzație cu fiica lui Van Damme. Tânăra arată spectaculos. Îi calcă pe urme tatălui său

Mihnea Tălău 10.10.2022, 17:35
Imagini de senzație cu fiica lui Van Damme. Tânăra arată spectaculos. Îi calcă pe urme tatălui său

Îndrăgitul actor Jean-Claude Van Damme ajuns la vârstă de 61 de ani, este renumit la nivel mondial datorită uimitoarelor sale abilități în artele marțiale și flexibilității nemaiîntâlnite. Fiica sa, Bianca Bree, o frumusețe care atrage toate privirile, arată că a moștenit calitățile tatălui său.

Dragostea pentru sport i- a fost insuflată de părinți încă din copilărie

Actorul belgian a fost protagonistul multor filme în perioada anilor ’80 -’90, iar cascadoriile sale vor rămâne de poveste. Ei bine, anii au trecut iar celebrul actor Jean-Claude Van Damme se poate declara un bărbat împlinit, mai ales că fiica sa, Bianca i-a moștenit calitățile. Bianca Van Damme, 30 de ani, este extrem de frumoasă, dar are și un talent special.

De asemenea, tânăra vrea să îi calce pe urma tatălui său și să-și clădească o carieră în cinematografie. Fiica actorului este populară pe rețelele de socializare, acolo unde postează constant poze și clipuri video incendiare. De curând, Bianca a încărcat câteva imagini, în care apare îmbrăcată într-un top transparent. Totodată, aceasta uimește cu mișcările și întinderile flexibile, care te duc cu gândul la celebrul ei tată.

Bianca se îndreaptă cu încredere către obiectivele pe care și le-a propus

Mama Biancăi a fost în trecut culturistă, așa că nu este de mirare că dragostea pentru sport i-a fost insuflată de părinți încă din copilărie. Mama sa este Gladys Portugues, fost culturist profesionist.

Bianca are abilități în mai multe domenii sportive – patinaj, sală de sport, arte marțiale, box thailandez, kickboxing.

La un moment dat, aceasta nu se înțelegea bine cu tatăl ei, dar în ultimii ani relațiile celor doi s-au îmbunătățit și destul de des se antrenează împreună.

Cu toate acestea, ea a visat să devină scenarist, actor și producător, iar în prezent aceasta se îndreaptă cu încredere către obiectivul ei. Până acum Bianca a jucat în mai multe filme.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...