Jean-Claude Van Damme, mesaj superb de Ziua Națională a României: „Fără voi, nu aș fi unde sunt astăzi”

Stan Filon 02.12.2021, 20:08
Jean-Claude Van Damme, mesaj superb de Ziua Națională a României: „Fără voi, nu aș fi unde sunt astăzi”

Celebrul actor Jean-Claude Van Damme nu a uitat de prietenii săi români, nici pe data de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României! Îndrăgita vedetă de la Hollywood a făcut un gest superb pentru toții români! Actorul a postat pe conturile sale de socializare un mesaj special pentru poporul român, chiar de ziua sa națională.

Jean-Claude Van Damme a avut un mesaj superb de Ziua Națională a României

Jean-Claude Van Damme cunoaște destul de bine România, țară pe care a bătut-o în lung și-n lat cu filmări, dar și în plimbare. Actorul a ajuns să îndrăgească plaiurile mioritice și revine de fiecare dată cu drag în țara noastră, mai ales că numărul său de prieteni se mărește cu fiecare vizită făcută în România.

Astfel, Jean-Claude Van Damme nu a ratat ocazia să le ureze românilor un călduros ”La mulți ani” de ziua lor națională. Mai mult, pe fundal se auzea chiar imnul României, Deșteaptă-te, române”. „Hei, România! Să ai o Zi Națională fericită! Este o zi mare pentru voi! Mulțumesc tuturor fanilor mei! Fără voi, nu aș fi unde sunt astăzi. Vă iubesc pe toți, toți, toți! Jean-Claude Van Damme”, a spus îndrăgitul actor.

Jean-Claude Van Damme, printre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood

Jean-Claude Camille François Van Varenberg s-a născut pe 18 octombrie 1960. El este un expert în arte marțiale, actor și regizor belgian, cunoscut mai ales ca actor de filme de acțiune cu arte marțiale. Printre cele mai cunoscute filme cu Van Damme pot fi menționate Bloodsport (1988), Kickboxer (1989), Soldatul universal (1992), Hard Target (1993), Street Fighter (1994), Timecop (1994), Sudden Death (1995) și The Quest (1996). Actorul a avut în 2020 o avere de 40 de milioane de dolari americani.

Recent, Van Damme a făcut un live pe Facebook pentru fanii săi, iar melodia de fundal este una cântată de o români. Este vorba despre „Save Me”, compusă de Randi și de Marius Moga, piesă lansată în urmă cu 12 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe