Imaginea cu Irina Rimes în costum de baie care face înconjurul internetului. Rar ați mai văzut-o așa

Iancu Andreea 06.07.2020, 14:46

Irina Rimes este unul dintre artiștii talentați de peste Prut. Vedeta a reușit să se facă extrem de plăcută pe meleagurile românești după ce a lansat de-a lungul timpului numeroase hit-uri. Cu toate că este o prezență extrem de discretă și delicată, Irina i-a lăsat pe toți mască după ce a postat o imagine cu ea în costum de baie.

Irina Rimes, apariție incendiară pe plajă

Artista a devenit cunoscută în România după ce piesele sale au urcat în topurile radiourilor. Acum, Irina Rimes reușește să ajungă în trending pe Youtube cu fiecare piesă lansată. De asemenea, artista de peste Prut a fost cooptată și în juriul emisiunii de succes Vocea României.

Totuși, Irina obișnuiește să fie o prezență extrem de discretă. Aceasta povestește rar despre viața sa personală. Acesta este și motivul pentru care imaginea postată de ea zilele trecute a stârnit reacții de uimire. Vedeta a ales să se bucure de soarele verii și a plecat într-o escapadă la mare. Acolo, Irina a imortalizat momentul, apărând în costum de baie. Imaginea de pe contul său de socializare i-a surprins pe fani. Păstrând totuși discreția, Irina a ales să își acopere părțile intime cu un sitcker amuzant.

Irina Rimes și-a dezvăluit trupul la plajă, într-un mod cât se poate de amuzant Foto - Instagram
Irina Rimes și-a dezvăluit trupul la plajă, într-un mod cât se poate de amuzant
Foto – Instagram

A divorțat de primul său soț

Deși este mai puțin cunoscută viața amoroasă a artistei, aceasta a povestit în trecut despre căsnicia eșuată. Vedeta a fost căsătorită cu Andi Bănică, însă lucrurile nu au mai funcționat între ei. Acum Irina și-a regăsit fericirea în brațele unui alt bărbat. Astfel, artista petrece vacanțele împreună cu el, acumulând amintiri de neuitat. Cei doi au postat chiar și imagini din vacanțele exotice de care s-au bucurat.

Cântăreața este cu adevărat fericită, mai cu seamă că și profesional este bine. Artista a lansat la începutul lui iunie albumul „Pastila”. De asemenea, în luna mai Irina a lansat piesa „Sare pe rană”, care a depășit 2 milioane de vizualizări.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...