Oana Roman a taxat-o dur pe Irina Rimes! “E nasol ce zic, dar e adevărat”. Ce a putut să spună despre jurata PRO TV

Redacția IMPACT 14.02.2020, 17:34
Oana Roman a taxat-o dur pe Irina Rimes! “E nasol ce zic, dar e adevărat”. Ce a putut să spună despre jurata PRO TV

Oana Roman a reacționat legat de cel mai nou scandal, ce îi învăluie numele Irinei Rimes. Cântăreața a fost desemnată drept ambasador onorific pentru evenimentul oficial dedicat sculptorului Constantin Brâncuși, în 2020. Anunțul care a venit în această vineri, din partea ministrului Culturii. A fost o veste care i-a împărțit pe români în două tabere, mulți fiind foarte nemulțumiți de alegerea juratei de la Românii au Talent pentru un asemenea rol.

Oana Roman a taxat-o dur pe Irina Rimes! “E nasol ce zic, dar e adevărat”

Ziua Constantin Brâncuși va fi sărbătorită miercuri, pe data 19 februarie 2020. Este vorba despre un eveniment cultural, pe care Irina Rimes a fost aleasă să-l reprezinte, dar a stârnit furia românilor. Printre cei nemulțumiți de o astfel de o astfel de inițiativă a fost și Oana Roman. Vedeta a reacționat foarte dur, printr-o postare pe contul său de Facebook. I-a adresat mai multe cuvinte de ocară Irinei Rimes, preferând să o jignească în mod public pe vedeta PRO TV, pentru faptul că a fost desemnată să reprezinte un eveniment cultural.

Oana Roman a taxat-o dur pe Irina Rimes! “E nasol ce zic, dar e adevărat”. Ce a putut să spună despre jurata PRO TV
Oana Roman a jignit-o pe Irina Rimes, printr-o postare pe Facebook

 

„Probabil că o să postez despre asta. O să vorbesc cu oamenii de pe conturile mele despre eveniment. Eu sunt mai mainstream, aşa, de mică am ştiut de Coloana infinitului şi nu înţelegeam de ce se numeşte aşa. Când am văzut-o pentru prima dată am avut impresia că a făcut mereu parte din lumea mea”, a fost declarația oferită de Irina Rimes, într-o conferință ce a avut loc la Muzeul de Artă, potrivit Digi24.

Deși s-a declarat foarte bucuroasă că a fost nominalizată cu acest titlu onorific, fericirea Irinei Rimes a fost la scurt timp umbrită. A primit un val de reacții negative, pe rețelele sociale, alături de comentarii răutăcioase. Oana Roman i-a adresat astfel de jigniri, printr-o postare pe contul oficial de Facebook.

Ce a putut să spună despre jurata PRO TV

„Ideea e ca ea o fi bună pentru generația tânără dar, cu scuzele de rigoare, efectiv nu o duce capul și e si incultă grav. Așa e și mare parte din generația pe care o reprezintă. Habar n-au cine e Brâncuși, dar nici nu-i interesează. Trăiesc foarte bine fără să știe nimic. Ea nu s-a documentat pentru că, evident, nu o interesează și nu are simțul penibilului pentru că e proastă. E nasol ce zic, dar e adevărat. Grav e că au lăsat o să bată câmpii în halul ăsta. Ceea ce înseamnă că nici ei nu sunt mai deștepți ca ea”, a fost mesajul Oanei Roman, publicat de curând pe Facebook.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe