EXCLUSIV Perioada în care Irina Rimes nu mai poate face copii, după operația de la Revelion. Ce alte interdicții mai are

Mirabela Năstase 07.02.2020, 18:12
EXCLUSIV Perioada în care Irina Rimes nu mai poate face copii, după operația de la Revelion. Ce alte interdicții mai are

Au trecut mai bine de două luni de când s-a operat de urgență la Spitalul ”Elias” din Capitală, unde a ajuns în Ajunul Anului Nou, dar Irina Rimes încă mai suferă repercusiuni după intervenția suferită, din cauza unei hemoragii interne.

Perioada în care Irina Rimes nu mai poate face copii, după operația de la Revelion

Irina Rimes a avut parte de momente grele chiar pe final de an 2019, momente pe care artista le-a denumit ”lecții” de viață. Aceasta a fost internată și operată de urgență din cauza unei hemoragii interne. Deși nu a vrut să comunice cu subiect și predicat diagnosticul, din postările de pe rețelele de socializare reiese faptul că a fost vorba despre o afecțiune ovariană. Problema a fost însă extrem de delicată și chiar există urmări, acum la două luni de la operație. Medicii i-au pus interdicții clare artistei, care riscă să nu mai poată face copii niciodată.

”Irina a avut o problemă destul de gravă cu acea hemoragie. Risca să nu mai poată face copii niciodată. Acum, are interzis la momente intime cu partenerul ei, trei luni, și nu are voie să rămână însărcinată un an.”, au declarat surse pentru Impact.ro.

Și-a anulat o serie de concerte

După intervenție, Irina Rimes a ținut să le mulțumească medicilor de la Spitalul ”Elias” din Capitală pentru eforturile depuse, dar și fanilor și familiei care i-au fost alături. Dintre persoanele dragi care au stat la căpătâiul ei face parte și noul ei iubit, pe care l-a arătat fanilor la câteva zile după ce a ieșit din spital. Irina Rimes, jurata de la Pro TV, și-a anulat o serie concerte pentru a se reface, iar pe data de 7 ianuarie 2020 a petrecut Crăciunul pe rit vechi, acasă, în Rebuplica Moldova, unde a fost răsfățată cum se cuvine de către mama ei.

Urmăriți Impact.ro și pe