Ilinca Vandici a dat cărțile pe față! Ce intervenție estetică are, de fapt, vedeta de la Kanal D: “Mi-am dorit un refresh”

Andreea Bisinicu 16.09.2020, 13:58
Ilinca Vandici a dat cărțile pe față! Ce intervenție estetică are, de fapt, vedeta de la Kanal D: “Mi-am dorit un refresh”

La cei 34 ani ai săi, Ilinca Vandici se poate lăuda cu o viață perfectă! Este frumoasă, are o siluetă de invidiat, o familie completă și fericită! Nici la capitolul carieră nu stă rău! Frumoasa șatenă este una dintre cele mai admirate femei din showbizul autohton.

Ce operație estetică are, de fapt, Ilinca Vandici

Frumoasă, elegantă, rafinată, cu picioare lungi și apariții impecabile pe sticlă. Da, vorbim despre Ilinca Vandici, prezentatoarea showului „Bravo, ai stil! Celebrities” de pe Kanal D. Și pentru că frumusețea trebuie întreținută, de-a lungul timpului au tot apărut speculații la adresa siluetei prezentatoarei TV.

Vedeta a recunoscut că, după ce a dat naștere băiețelului său, a suferit o singură operație estetică, cea la nivelul sânilor. Cel puțin, până de curând. Recent, Ilinca Vandici a mărturisit că și-a mai făcut o intervenție după pandemie, pentru că și-a dorit o mică reîmprospătare. Este vorba despre injecții cu acid hyaluronic, aplicate la nivelul buzelor.

Ilinca Vandici a dat cărțile pe față! Ce intervenție estetică are, de fapt, vedeta de la Kanal D:
Ilinca Vandici a dat cărțile pe față! Ce intervenție estetică are, de fapt, vedeta de la Kanal D: “Mi-am dorit un refresh”

„Da, am apelat la injectare cu acid hyaluronic. Nu a fost prima dată când am apelat la această metodă noninvazivă, apelez la ea de șase ani. Efectul trece în 3-6 luni. După pandemie, mi-am dorit un refresh și am recunoscut asta. Este singura intervenție pe care o fac, este, să îi spunem, un moft. Nu sunt o înrăită a intervențiilor estetice. M-a surprins, însă, reacția prietenilor din online, care m-au taxat pentru această semiintervenție. Am fost ușor dezamăgită, pentru că rezultatul intervenției va trece mai repede decât cel al discuțiilor din mediul virtual, care îmi rămân în suflet.”, a declarat Ilinca Vandici pentru Viva.

Cu toate că prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” a mărturisit că injecțiile cu acid hyaluronic sunt inofensive și reprezintă un mic capriciu, pe care și-l permite din când în când, internauții au criticat-o sever pentru acest lucru!

„Mi-a fost dificil să mă obișnuiesc cu agresivitatea unora!”

Emisiunea de succes de pe Kanal D nu este singurul loc în care oamenii o pot admira pe Ilinca Vandici. Frumoasa vedetă și-a deschis, recent, propriul canal de Youtube, unde își ține la curent fanii cu rutina ei zilnică. Prezentatoarea TV a mărturisit că simte diferența dintre publicul de TV și cel din online.

„Bineînțeles, mă confrunt cu diverse mesaje de la anumite persoane.  Este dreptul oamenilor să se manifeste, dar e foarte important cum îți expui părerea. Mi-a fost dificil să mă obișnuiesc cu agresivitatea  unora. În urmă cu 15 ani, când am început să lucrez în televiziune, publicul era acolo, în  spatele  televizorului, nu existau rețele sociale. Repet, nu mă deranjează, pentru că eu știu foarte bine cine sunt, ce reprezint, ce am făcut. Ei sunt liberi să îșă exprime opiniile. Comunitatea mea online a fost rugată să își păstreze obiectivitatea și să nu jignească, pentru că nu sunt de acord cu astfel de comportamente. Am intrat  și eu în zona online  prin  canalul de YouTube pe care l-am lansat  anul  trecut.  Am făcut acest pas pentru că mi-am dorit să fiu cât mai aproape de cei care mă urmărescș i mi-am dorit să le arăt o bucățică din viața mea.”

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete din România! De patru ani de zile, ea prezintă emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D. În sezonul al doilea, din 2017, prezentatoarea TV a fost înlocuită de Andreea Bănică, deoarece a fost plecată în concediu maternal, după ce l-a născut pe băiețelul ei, Zian.