Cu ce se ocupă și cum arată socrul Ilincăi Vandici. Puțini cunosc acest detaliu despre familia vedetei Kanal D

Diana Dumitrache 31.07.2020, 15:14

Este frumoasă, are o carieră de invidiat în televiziune şi o familie minunată. Dar câţi dintre fani ştiu cu ce se ocupă socrul frumoasei Ilinca Vandici? Imaginea care i-a uimit pe admiratorii prezentatoarei de la Kanal D.

Ilinca Vandici şi viaţa de familie

În octombrie 2017, Ilinca Vandici se căsătorea cu Andrei Neacşu, un afacerist în imobiliare. Cei doi sunt părinţii unui băieţel şi par să se iubească ca în prima zi. Mai mult, după spusele apropiaţilor, bărbatul s-a cuminit de când prezentatoarea “Bravo, ai stil!” a devenit mămică.

”Cu Andrei nu poţi să te cerţi, chiar dacă mie îmi mai vine câteodată. Sunt genul de om care a învăţat să îşi asume. Să spună tot ceea ce gândeşte. Asta este o lecţie pe care am învăţat-o de-a lungul timpului. Multă vreme nu am ştiut să spun ce mă deranjează, ca să protejez omul de lângă mine”, spunea în urmă cu ceva timp vedetă de la Kanal D.

Cu ce se ocupă și cum arată socrul Ilincăi Vandici. Puțini cunosc acest detaliu despre familia vedetei Kanal D
Cu ce se ocupă și cum arată socrul Ilincăi Vandici. Puțini cunosc acest detaliu despre familia vedetei Kanal D

Puţini ştiu, însă, cu ce se ocupă socrul Ilincăi Vandici: este primarul comunei Tunari, judeţul Ilfov. El e cel care a oficializat şi cununia civilă dintre Natalia, sora prezentatoarei, şi soţul acesteia. Evenimentul restrâns a avut loc în urmă cu doar câteva săptămâni, în plină pandemie de coronavirus. Martori au fost chiar Andrei Neacşu şi Ilinca.

Vedeta de la Kanal D va deveni mătuşă

Peste doar 4 luni, frumoasa vedetă va deveni mătuşă, iar emoţiile sunt pe măsură. Natalia va avea un băieţel.

“Eu și Andrei, soțul meu, am fost martori la căsătorie. Nu știm când va avea loc nunta, pentru că, în situația actuală în care ne aflăm nu prea putem să facem planuri de petreceri cu numeroși invitați. Și tot din pricina pandemiei, nici despre o lună de miere nu poate fi vorba. Și oricum, nu e timpul de călătorii, mai ales că surioara mea e însărcinată. Urmează să avem un nepoțel”, a declarat Ilinca Vandici pentru Wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...