Bucurie uriașă în familia Ilincăi Vandici. “Vine bebe!”. Anunț surpriză făcut de vedeta Kanal D

Elena Avramescu 31.08.2020, 10:03
Bucurie uriașă în familia Ilincăi Vandici. “Vine bebe!”. Anunț surpriză făcut de vedeta Kanal D

Prezentatoarea show-ului de la Kanal D, Bravo, ai Stil! Celebrities, a făcut recent un anunț extrem de important, spunând că peste trei luni familia ei se va mări. Vedeta este extrem de emoționată pentru această schimbare importantă.

Bucurie uriașă în familia Ilincăi Vandici. “Vine bebe!”

Ilinca Vandici este considerată una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară, și pe bună dreptate. Aceasta a debutat pe micile ecrane de la o vârstă fragedă, însă puțină lume știe că prezentatoarea are și o soră extrem de frumoasă care va deveni, cât de curând, mamă.

Sora prezentatoarei TV s-a căsătorit civil în decursul lunii trecute în comuna ilfoveană Tunari. Ceremonia de căsătorie a fost oficiată de socrul Ilincăi Vandici, primarul localității, Alexandru Neacșu, fiind un eveniment extrem de frumos organizat.

Bucurie uriașă în familia Ilincăi Vandici
Ilinca Vandici, anunț emoționant

În ziua căsătoriei, Ilinca Vandici a anunțat faptul că sora ei urmează să aducă pe lume un copil, astfel că întreaga familie este extrem de entuziasmată. Iar astăzi s-a aflat că Natalia, în vârstă de 37 de ani, mai are de așteptat doar trei luni până când își va strânge la piept bebelușul. „În trei luni vine bebe!”, a declarat Ilinca Vandici pentru WOWbiz.

„Deocamdată sora mea și cumnățelul nu au nași. Eu și Andrei, soțul meu, am fost martori la căsătorie. Nu știm când va avea loc nunta, pentru că, în situația actuală în care ne aflăm nu prea putem să facem planuri de petreceri cu numeroși invitați. Și tot din pricina pandemiei, nici despre o lună de miere nu poate fi vorba, pentru moment. Și oricum, nu e timpul de călătorii, mai ales că surioara mea e însărcinată și, da, urmează să avem un nepoțeeelll”, a mărturisit Ilinca Vandici, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities” în exclusivitate pentru WOWbiz.ro chiar în ziua nunții surorii sale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...