Când începe Bravo, ai Stil, la Kanal D. Ilinca Vandici, anunțul mult așteptat

Rădulescu Valentin 19.08.2020, 15:57
Când începe Bravo, ai Stil, la Kanal D. Ilinca Vandici, anunțul mult așteptat

Mult așteptata emisiune ”Bravo, ai Stil! Celebrities”, este gata să revină pe ecranele din România. Fanii acestui show au așteptat cu nerăbdare acest moment, iar prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, a făcut marele anunț. Când încep difuzările la Kanal D?

Bravo, ai Stil, continuă pe Kanal D. Anunțul Ilincăi Vandici

Îndrăgita emisiune ”Bravo, ai Stil!”, revine din nou în casele românilor. Din cauza pandemiei show-ul a luat o scurtă pauză, iar în curând va revenit exact de unde a rămas. Începând cu data de 29 august, emisiunea urmează să fie difuzată în continuare de miercuri până sâmbătă, începând cu ora 22:00. De astfel, jurații s-au arătat foarte entuziasmați pentru continuarea show-ului.

„Suntem foarte bucurosi sa revenim in casele telespectatorilor, ne-a fost foarte dor de publicul nostru, de concurente, de echipa minunata de la . Este clar ca toamna aceasta se numara tinutele cele mai inspirate! Suntem plini de energie si gata sa va oferim un adevarat spectacol si cele mai interesante si utile sfaturi stilistice. Concurentele noastre sunt minunate si extrem de ambitioase, asadar se anunta o lupta plina de surprize!”, spune Ilinca Vandici.

Când începe Bravo, ai Stil, la Kanal D. Ilinca Vandici, anunțul mult așteptat
Când începe Bravo, ai Stil, la Kanal D. Ilinca Vandici, anunțul mult așteptat

Câte concurente au rămas în competiție?

La momentul în care ”Bravo, ai Stil!” a întrerupt difuzările, în competiție au rămas nouă concurente, precum: Deea Codrea, Oana Radu, Andreea Tonciu, Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Cristina Siscanu, Bianca Rus, Calina Dumitrescu și Raluca Tănase. Tinerele se vor lupta în continuare pentru a dovedi că au stil, punând la bătaie cele mai bune cunoștințe în materiale și cele mai bune argumente.

Așadar, jurații emisiunii, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, sun gata să reapară în fața publicului și să decidă cine merită titlul de ”Cea mai stilată femeie din România”. Alături de prezentatoarea Ilinca Vandici, cei trei vor judeca ținutele frumoaselor concurente. Emisiunea ”Bravo, ai Stil! Celebrities” va fi difuzată în continuare pe Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe