Ianis Hagi sare în apărarea Simonei Halep: „Inacceptabil!”

Stan Filon 20.05.2023, 14:26
Ianis Hagi sare în apărarea Simonei Halep: „Inacceptabil!”

Ianis Hagi sare în apărarea Simonei Halep! Fiul lui Gică Hagi a aflat de noua acuzație de dopaj adusă fostului număr 1 mondial în tenis și nu s-a mai putut abține. Simona Halep a scris pe rețelele sociale că trăiește un adevărat coșmar, iar Agenția Internațională a Integrității în Tenis o hărțuiește pur și simplu.

Ianis Hagi sare în apărarea Simonei Halep

Simona Halep tocmai ce a aflat că s-a ales cu o nouă acuzație de dopaj din partea Agenției Internaționale a Integrității în Tenis! Fostul număr 1 mondial nu s-a mai putut abține și și-a scris durerea pe o rețea socială, unde a spus că este pur și simplu hărțuită.

„Din 7 octombrie, am trăit cel mai rău coșmar al vieții mele. Nu doar că numele meu a fost pus în cele mai crâncene situații, dar trebuie să îmi arăt nevinovăția, când eu nici măcar nu m-am gândit vreodată că am folosit vreo substanță interzisă. Am încercat de două ori să primesc oportunitatea de a fi judecată de un tribunal independent, iar ITIA în mod constant a găsit varii motive să amâne asta.

Ianis Hagi sare in apararea Simonei Halep Inacceptabil
Ianis Hagi sare in apararea Simonei Halep Inacceptabil

„Mă simt neajutorată, agresată”

Acum că am stabilit în mod evident că am fost victima unei contaminări, acum ei au venit cu faptul că evoluția sângelui meu nu a fost bună. Trei experți din lumea asta care au studiat testele mele de sânge au fost extremi de clari că sângele meu e complet normal. Mă simt neajutorată, agresată, că încearcă să mă facă vinovată de ceva ce nu am făcut. Încă odată, toată viața mea am fost total împotriva trișatului. Nu se aliniază cu valorile mele.

Singurul lucru pe care-l sper, în acest moment, e să am posibilitatea să am acces la judecători imparțali și independenți într-un tribunal, care îmi va oferi șansa să îmi arăt inocența. Am încredere deplină în justiție și aștept să îmi pot prezența cazul care e programat la sfârșitul lui mai, după câteva amânări date de ITIA. Sprijinul celor dragi, lumii din tenis și a fanilor mei mi-au dat curaj să continuă să mă lupt zi și noapte pentru adevăr. Nu vă pot mulțumi mai mult. Cu dragoste, Simona”, a scris pe Instagram românca.

Ianis Hagi nu s-a mai putut abține nici el atunci când a auzit că cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României s-a mai ales cu o acuzație de dopaj! „Inacceptabil!”, a scris Ianis Hagi pe Instagram, la postarea Simonei Halep, concitadina sa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...