Ianis Hagi, aproape de un transfer la clubul ”dușmanilor arbitrilor români”. Ar fi o surpriză de proporții

Mihai Roșoiu 12.12.2020, 19:48
Ianis Hagi, aproape de un transfer la clubul ”dușmanilor arbitrilor români”. Ar fi o surpriză de proporții

Ianis Hagi îi calcă pe urme tatălui său. Venirea iernii a început să agite apele pe piața transferurilor în fotbalul mondial. Ianis Hagi, aproape de un transfer la clubul ”dușmanilor arbitrilor români”. Nu este nicio glumă. Istanbul Bașakșekhir se află pe urmele fiului „Regelui” pe care l-ar putea achiziționa în următoarea perioadă de mercato.

Ianis Hagi este legitimat în acest moment la Glasgow Rangers, însă „decarul” echipei naționale pare să nu se simtă extraordinar sub comanda legendarului Steven Gerard.

Ianis Hagi, aproape de un transfer la clubul ”dușmanilor arbitrilor români”

Istanbul Bașakșekhir se află în centrul atenției fotbalului mondial după scandalul de rasism în care este implicat și arbitrul român, Sebastian Colțescu. Formația din cel mai mare oraș al Turciei a devenit o forță în Superlig grație investițiilor masive din ultimii ani. După o prezență nu tocmai reușită în grupele UEFA Champions League Istanbul BB se gândește la noi mutări spectaculoase pe piața transferurilor.

Ianis Hagi este unul dintre cei mai urmăriți tineri din fotbalul european. Totuși, Hagi jr, nu a dat randamentul scontat în tricoul lui Glasgow Rangers, iar o mutare pe malurile Bosforului nu pare a fi imposibilă. Chiar dacă a marcat în ultimul joc din Europa League, Ianis nu se simte foarte bine în Scoția. O arată minutele prinse în tricoul „albaștrilor” din Glasgow.

Turcii au intrat pe fir pentru un transfer

În aceste condiții, oficialii turci ar fi intrat pe fir și ar fi demarat discuțiile pentru un viitor transfer al „internaționalului” român. Presa de la Istanbul vorbește despre un transfer al lui Hagi în această iarnă. Lucrurile nu sunt atât de simple pe cât par. Nimeni nu știe dacă Rangers e dispusă să-l cedeze definitiv pe mijlocaș în această iarnă.

Ianis Hagi, aproape de un transfer
Ianis Hagi, aproape de un transfer

Există însă și o variantă a împrumutului cu opțiune de cumpărare pentru Istanbul Bașakșehir. În Turcia se vorbește despre o achizițe temporară urmată de un transfer definitiv, dacă Hagi va impresiona în tricoul formației din Țara Semilunei.

Ianis Hagi, aproape de un transfer la clubul ”dușmanilor arbitrilor români”. Ar fi o surpriză de proporții după scandalul de rasism consumat în urmă cu câteva zile, la Paris. Atunci, unul dintre oficialii clubului turc l-a acuzat pe arbitrul Sebastian Colțescu de fapte grave. În urma evenimentelor, meciul dintre PSG și Istanbul BB a fost întrerupt. Partida s-a reluat o zi mai târziu, cu o altă brigadă de arbitri care a oficiat confruntarea.

Campioana Franței s-a impus lejer, cu scorul de 5-1, brazilianul Neymar semnând o „triplă” pe Parc de Princes.

Urmăriți Impact.ro și pe