Nemții sunt în culmea fericirii după ce au căzut cu România în grupa pentru Mondiale. Ce spun despre Ianis Hagi

Marian Cărăvan 08.12.2020, 11:28
Nemții sunt în culmea fericirii după ce au căzut cu România în grupa pentru Mondiale. Ce spun despre Ianis Hagi

România și-a aflat luni seara adversarele din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din 2022, competiție care va avea loc în Qatar. Cei mai încântați la aflarea componenței în care a fost repartizată România sunt jurnaliștii germani.

România luptă cu Germania în grupa pentru Mondiale. Nemții sunt în culmea fericirii

Luni seara, la sediul FIFA de la Zurich, a avut loc tragerea la sorți a grupelor preliminare europene pentru Campionatul Mondial din2022 din Qatar. Aflată în urna a doua valorică, pe care a prins-o in extremis, România a fost repartizată în Grupa J, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

La aflarea adversarelor, jurnaliștii germani au exultat de fericire.

„Este grupa fericirii”, scriu cei de la Bild.

Presa germană a făcut referire și la echipa României, o atenție deosebită fiindu-i arătată lui Ianis Hagi.

„România a venit din urna a doua. Cu un lot accesibil pe hârtie, România e un adversar care nu ar trebui însă subestimat. Echipa din sud-estul Europei are un lot tânăr, care include şi câţiva jucători care au ajuns în semifinalele Europeanului U21 din 2019. Acolo au întâlnit chiar Germania şi au pierdut cu 2-4.

Ianis Hagi, fiul legendarului Gheorghe Hagi, merită o atenţie specială. Jucătorul de 22 de ani îi calcă pe urme tatălui său şi joacă un rol important în naţionala României la o vârstă fragedă”, au scris cei de la Kicker.

Mirel Radoi a vrut Islanda in grupa pentru Mondiale
Mirel Radoi a vrut Islanda in grupa pentru Mondiale

S-a împlinit visul lui Mirel Rădoi. Jucăm din nou cu Islanda

Înainte de tragerea la sorți, selecționerul Mirel Rădoi a construit grupa pe care și-ar fi dorit-o în preliminarii. Dintre adversarele enumerate, a nimerit Islanda, adversara noastră de la barajul pentru EURO 2020. Visul i s-a împlinit. Iar acum „tricolorii” au ocazia să-și ia revanșa după eșecul de la Reykjavik.

„Cea mai bună grupă ar fi cea din care ne putem califica. Oricum fugi de una și dai de alta. Cu orice vom juca, va trebui să dăm tot ce putem. Aș spune Danemarca din prima urnă valorică. Dacă nu ne calificăm, o să ziceți că mi-am ales grupa, am căzut cum am vrut și tot nu am reușit (n.r. zâmbind).

Apoi ar fi Islanda din urna a treia, poate fi revanșa pentru noi. Luxemburg din urna a patra și apoi Andorra din urna a cincea. Nu contează dacă va fi grupă de cinci sau de șase echipe, nu cred că are mare importanță”, a spus Mirel Rădoi, la Digi Sport.

România a fost repartizată în Grupa J, alături deGermania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. Vedeți aici componența tuturor grupelor preliminare.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe