Ianis Hagi a marcat din nou pentru Rangers, dar presa din Scoția nu-l iartă. „A părut frustrat”

Marian Cărăvan 11.12.2020, 12:28
Ianis Hagi a marcat din nou pentru Rangers, dar presa din Scoția nu-l iartă. „A părut frustrat”

Ianis Hagi a marcat din nou pentru Rangers, însă presa din Scoția nu a fost impresionată. A fost al doilea gol stagional reușit de internaționalul român în tricoul lui Rangers.

Deși a marcat, Ianis Hagi nu este iertat de presa din Scoția

Deși a fost titularizat de Steven Gerrard și a marcat și un gol în victoria cu 2-0 pe terenul echipei poloneze Lech Poznan, Ianis Hagi nu i-a impresionat pe jurnaliștii scoțieni. Internaționalul român s-a zbătut pe teren, dorind să arate că merită să fie titular la Rangers, dar pentru presa din Scoția nu a fost suficient. Rangers s-a impus cu 2-0 în deplasare cu Lech Poznan, în ultimul meci din Grupa D a Europa League. Ianis Hagi a stabilit scorul final, fără să se forțeze. S-a aflat doar la locul potrivit pentru a trimite mingea în plasă.

După ce balonul a lovit transversala, Ianis Hagi a împins mingea în plasă, cu capul, de pe linia porții. Nu mai marcase de cinci luni. Pentru prestația sa din meciul cu Poznan, Ianis Hagi a fost notat cu 7 de jurnaliștii de la The Scottish Sun. Aceștia susțin că fotbalistul român lasă în continuare de dorit.

„Ianis Hagi încă încearcă să ajungă la un vârf de formă de când a fost transferat definitiv de Rangers. El a părut frustrat până să înscrie, acesta fiind primul său gol din luna august încoace. Înainte să fie schimbat, Ianis Hagi a mai avut ocazie importantă”, scriu jurnaliștii scoțieni.

La trei minute după marcarea golului, Ianis a mai avut o incursiune frumoasă, încheiată cu un șut la vinclu din marginea careului, respins spectaculos de portarul polonez.

Ianis Hagi a fost apoi imediat înlocuit cu Ryan Kent, presa scoțiană acordându-i după meci nota 7. De altfel, niciun jucător de la Rangers nu a fost notat sub 7.

Glasgow Rangers - 26 de meciuri fara infrangere in toate competitiile
Glasgow Rangers – 26 de meciuri fara infrangere in toate competitiile

Glasgow Rangers, 26 de meciuri fără înfrângere

Ianis Hagi merge mai departe cu Glasgow Rangers în Europa League. Echipa scoțiană a câștigat Grupa D, cu 14 puncte (patru victorii și două remize). Odată cu meciul de la Poznan, Rangers a înregistrat 26 de meciuri fără înfrângere în toate competițiile.

Rangers așteaptă acum tragerea la sorți de pe 14 decembrie.

Rangers este lider în Scoția, cu 44 de puncte din 16 meciuri. Echipa lui Ianis Hagi are 14 victorii și două remize și domină acest sezon de Scottish Premiership. Campioana en titre, marea rivală Celtic, e pe poziția secundă, la 13 puncte în spatele liderului. Celtic are însă două meciuri mai puțin disputate.

 

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe