Horoscopul zilei de joi, 7 iulie 2022. Zodia pentru care dorinţele devin realitate

Astrolog Roxana Lușneac 06.07.2022, 21:08
Horoscopul zilei de joi, 7 iulie 2022. Zodia pentru care dorinţele devin realitate

Ziua de joi vine cu vești bune pentru unii dintre nativi, care așteaptă de multă vreme ca dorințele să devină realitate. Astrele sunt de partea acestor nativi, pentru care se anunță o zi extrem de bună. Și celelalte zodii vor avea parte de surprize plăcute, în timp ce altele trebuie să aibă grijă la anumite aspecte, pentru a nu avea parte de dezamăgiri.

Horoscop zilnic joi, 7 iulie 2022

Astrologul impact.ro, Roxana Lușneac, aduce în fiecare zi cele mai importante informații pentru zodii. La ce trebuie să se aștepte nativii de la ziua de joi, 7 iulie, ce număr și ce culoare vă poartă noroc în această zi și de ce aspecte trebuie să țineți cont?

Berbec

Astăzi este o zi în care ar trebui să te gândești la tot felul de modalități sănătoase prin care poți să îți îmbunătățești stilul de viață. Vibrațiile actuale te ajută să pui o fundație stabilă oricărui plan pe care îl întreprinzi. Folosește culoarea jad si cifra 8 pentru mai mult noroc.

Taur

Aspectele zilei de astăzi îți aduc o oportunitate prin care poți să-i impresionezi foarte mult pe cei din jurul tău. Încearcă să nu te întinzi mai mult decât îți e plapuma, așa cum zice o vorbă românească, atunci când vine vorba de responsabilitățile pe care ți le asumi. Folosește culoarea mentă și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Gemeni

Aspectele de astăzi aduc o oportunitate prin care poți să îți manifești anumite părți importante din visurile tale. E un moment bun pentru a te mobiliza și pentru a începe să lucrezi în această direcție, în funcție de priorități. Folosește cifra 4 și culoarea piersică pentru mai mult noroc.

Rac

Energia zilei de astăzi este una pozitivă, mai ales că este posibil să simți nevoia îți creezi un spațiu în care să te simți bine, să schimbi ceva la casa ta. Nu uita să ceri părerea persoanei iubite înainte de a face schimbări importante. Cifra 9 și culoarea auriu îți aduc noroc.

Leu

Universul este cel care te ajută în acest moment să știi exact în ce direcție vrei să mergi și îți deschide calea spre succes, dar în același timp e un moment bun pentru a crea anumite limite în relațiile cu ceilalți care să te ajute din punct de vedere mental. Cifra 4 și culoarea gri îți aduc noroc astăzi.

Fecioară

Acolo unde simți că ai anumite îndoieli, e momentul să îți intrebi inima atunci când vine vorba în ce direcție doresti cu adevărat să mergi de acum încolo. Poate că anumite eforturi nu iti sunt apreciate la adevărata lor valoare si e timpul să schimbi ceva. Cifra 6 și culoarea mov îți aduc noroc.

Horoscopul zilei de joi, 7 iulie 2022. Zodia pentru care dorinţele devin realitate
Horoscopul zilei de joi, 7 iulie 2022

Balanță

Încearcă să îți notezi încă de dimineață multe din ideile care îți vin, pentru a nu risca ca să le uiți mai târziu. Aspectele actuale te ajută să fii inspirat și să reușești să te exprimi așa cum îți dorești în tot ceea ce ține de obiectivele pe care le ai legat de viitor. Cifra 7 îți aduce noroc, dar și culoarea azur.

Scorpion

Nu ar trebui să îți fie frică atunci când vine vorba de ridicarea anumitor bariere între tine și ceilalți, deoarece acestea te vor ajuta să te simți respectat. E un moment bun pentru a avea mai multă grijă de emoțiile tale si pentru a vedea ceea ce iti dorești tu cu adevărat. Folosește cifra 3 și culoarea roșu aprins pentru mai mult noroc.

Săgetător

Este posibil ca toți cei din jurul tău să iti solicite atenția în acest moment, iar acest lucru poate să fie destul de bulversant, mai ales atunci când tu ești în căutarea liniștii și a echilibrului. În partea a doua zilei cei reuși să ai parte de relaxarea pe care o cauți. Folosește cifra 6 și galben deschis pentru mai mult noroc.

Capricorn

În acest moment ar trebui să te simți destul de în siguranță atunci când vine vorba de sectorul profesional, dar și de cel financiar. Vibrațiile actuale pot să-ti aducă oportunitate extraordinară în viața ta de a face anumite mișcări importante pentru tine și pentru familia ta. Folosește culoarea albastru deschis și cifra 5 pentru mai mult noroc.

 Vărsător

Aspectele actuale îți arată că universul ține cu tine în tot ceea ce întreprinzi în acest moment. Visele pe care le ai pot deveni realitate, mai ales atunci când îți pui toată energia în acea direcție. Folosește culoarea crem și cifra 7 pentru mai mult noroc pe tot parcursul zilei.

Pești

Astăzi este un moment bun pentru liniște și pentru meditație. Saturn te sfătuiește să iei lucrurile încet și bine, mai ales atunci când vine vorba de aspectele personale. Încrederea și puterea ta vin din echilibru, iar tu știi asta. Cifra 2 și culoarea galben canar îți aduc noroc astăzi.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...