Horoscopul zilei de luni, 4 iulie 2022. Numerele care aduc mult noroc nativilor

Astrolog Roxana Lușneac 03.07.2022, 17:00
Horoscopul zilei de luni, 4 iulie 2022. Numerele care aduc mult noroc nativilor

Prima zi a săptămânii se anunţă una plină de energie pentru zodia Taur, în timp ce Leii sunt ambiţioşi. Horoscopul zilei de luni, 4 iulie 2022 îţi spune şi care sunt numerele care aduc mult noroc tuturor nativilor.

Horoscopul zilei de luni, 4 iulie 2022. Berbec

Astăzi este o zi minunată pentru a încerca să fugi de acele lucruri despre care consideri că aduc o dramă care nu este necesară vieții tale. În același timp poți să eviți și conflictele, încercând să nu critici direct persoanele cu care lucrezi. Cifra 2 și culoarea albastru deschis îți aduc noroc.

Taur

Aspectele de astăzi sunt ceva mai jucăușe, iar asta îți aduce o energie extraordinară pentru a reuși să faci față tuturor provocărilor. E un timp minunat pentru creativitate și pentru a te lăsa inspirat de tot ceea ce ai în jur, dar și pentru a folosi cifra doi și culoarea roz pentru mai mult noroc.

Gemeni

Nu trebuie să îți fie frică să împărtășești din planurile tale de viitor cu cei din jurul tău, pentru că doar așa poți primi un sfat de susținere și multă energie pozitivă. Cu cât vorbești mai mult despre ceea ce te pasionează, cu atât planurile tale de vin mai reale. Folosește cifra 4 și culoarea verde pastel pentru mai mult noroc.

Rac

Chiar dacă spre dimineață toate aspectele par a fi nu tocmai empatice cu tine, poate că ai nevoie de ceva mai mult timp singur pentru a reuși să îți pui în ordine gândurile. Dacă te simți în competiție cu cineva, asigură-te că este una sănătoasă care te ajută să evoluezi. Culoarea alb și cifra 8 îți aduc noroc.

Leu

Chiar dacă încă de dimineață ești prins în propria rutină, asta nu înseamnă că trebuie să uiți să îți pui pe primul loc sănătatea și acele aspecte care par a fi sensibile în acest moment. Marte te face ambițios, Mercur dispus spre comunicare, iar cifra 6 și culoarea alb sidef îți aduc noroc.

Fecioară

Aspectele zilei de astăzi te ajută să-ţi pui în ordine gândurile, mai ales în partea a doua a zilei atunci când primești ajutor astral din punct de vedere mental, dar și emoțional. E un moment bun pentru a încerca să intri în contact cu anumite persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult timp. Astăzi îți aduc noroc culoarea verde și numărul 1.

Horoscopul zilei de luni, 4 iulie 2022. Află şi tu ce îţi rezervă astrele
Horoscopul zilei de luni, 4 iulie 2022. Află şi tu ce îţi rezervă astrele

Horoscopul zilei de luni, 4 iulie 2022. Balanţă

Dacă în ultima perioadă de timp nu prea ai avut grijă de tine și de gândurile pe care le-ai emis către Univers, acum e un moment minunat pentru a încerca să ai mai multe grijă de propria persoană. Încearcă să nu te mai ai foarte mult în serios, și să folosești culoarea bej și numărul 3 pentru mai mult noroc.

Scorpion

Astăzi este posibil să te simți ceva mai deschis din punct de vedere social și chiar să îți dorești să intri în contact cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de ceva timp. Încearcă să nu îți neglijezi responsabilitățile importante datorită acestui chef de discuții. Folosește culoarea mov și numărul 1 pentru mai mult noroc.

Săgetător

Astăzi este posibil să te simți ceva mai productiv decât în zilele anterioare și parcă ai tot cheful să faci noi activități sau să atingi noi obiective profesionale. Folosește energia actuală pentru a-ţi scoate în evidență calitățile, dar și numărul 3 și culoarea verde deschis pentru mai mult noroc.

Capricorn

Aspectele de astăzi te ajută atunci când vine vorba de partea spirituală. Începi să îţi găsești cumva liniștea, iar toate situațiile din jurul tău te ghidează pentru a merge mai departe în tot ceea ce ține de scopurile personale și de dorințele tale cele mai mari. Numărul 8 și culoarea portocaliu îți aduc astăzi noroc.

Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să îți pui în ordine toate lucrurile care au rămas restante încă de săptămâna trecută. E un moment bun pentru a scăpa de acel bagaj emoțional pe care l-ai purtat până acum cu tine. Folosește cifra 3 și culoarea alb pentru ceva mai mult noroc.

Peşti

Încearcă să ieși din zona ta de confort astăzi, chiar dacă în prima parte a zilei nu ai o dispoziție necesară pentru a face acest lucru. Anumite vești care vin în drumul tău pot fi șocante, dar asta nu înseamnă că trebuie să te lași influențat doar de anumite bârfe. Cifra 2 și culoarea turcoaz îți aduc noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...