Horoscopul săptămânii 10-16 mai, cu Mihai Voropchievici. Trei zodii sunt greu încercate

Ana Ionescu 10.05.2021, 08:14
Horoscopul săptămânii 10-16 mai, cu Mihai Voropchievici. Trei zodii sunt greu încercate

Horoscopul săptămânii 10-16 mai, prezentat de cu Mihai Voropchievici. Ce ne rezervă astrele pentru următoarea săptămână. Trei zodii sunt greu încercate, iar altele au parte de schimbări benefice în viaţa lor, ce le aduc câştiguri financiare.

Horoscopul săptămânii 10-16 mai, cu Mihai Voropchievici: Ce se întâmplă cu Taurii

Berbec

Berbecii trebuie să îşi reconsolideze rolul în familie, dar şi poziţia socială. Au trecut printr-o etapă grea şi au nevoie de o reconfirmare în cadrul familiei, dar şi în societate. Trebuie să treacă peste probleme şi să redevină ce au fost. Au nevoie de o perioadă pentru a se putea ridica.

Taur

Taurii au parte de o săptămână plină de surprize atât pe plan personal, cât şi în carieră. Nativii acestei zodii vor primi cadouri care îi vor încânta, iar o persoană misterioasă se gândeşte la ei. Este o săptămână bună pentru Tauri, care au parte de laude, ce le reconfirmă stima de sine şi sunt apreciaţi de cine trebuie.

Gemeni

Gemenii sunt una dintre zodiile care trec prin momente grele în săptămâna 10-16 mai. Nativii acestei zodii trebuie să arate multă rezistenţă şi să dovedească forță la încercare. Pentru a trece peste acest moment dificil din viaţa lor Gemenii trebuie să conştietizeze că doar ei singuri pot depăşi această perioadă dificilă prin care trec. Nimeni nu îi poate scoate din starea în care se află.

Rac

Racii vor avea parte de multe conflicte în această săptămână. Trebuie să ducă bătălii aprigi cu cei din jur. În cazul în care vor câştiga, Racii trebuie să rămână calmi şi să nu fie agresivi cu persoanele care au încercat să le pună piedici. Ei doar trebuie să înveţe ceva foarte important din războaiele în care sunt implicați.

Leu

Leii vor trebui să facă faţă mai multor schimbări majore în săptămâna 10-16 mai. Nativii acestei zodii vor trece printr-o periodă de regenerare pe toate planurile. Trebuie să trateze toate situaţiile pe care le întâmpină cu mult calm, ca să iasă învingători.

Fecioara

Fecioarele au nevoie de confirmări în această săptămână. Simt nevoia să caute răspunsuri şi vor face tot posibilul să le găsească şi să scape de îndoielile care le macină. Vor fi chiar întruniri de familie pentru a se stabili unele adevăruri.

Balanţă

În săptămâna 10-16 mai, Balanţele fac planuri care să le ajute să rezolve unele probleme şi să găsească cele mai bune soluţii. În această privinţă, nativii acestei zodii trebuie să schimbe tactica şi să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte în săptămâna 10-16 mai de foarte multă comunicare. Îşi doresc socializare prin orice mijloc de comunicare: mesaje, telefoane, scrisorele, hârtiuțe. Totuşi, trebuie să fie foarte atenţi la felul în care comunică mesajele şi la ce spun interlocutorii.

Săgetător

Săgetătorii se vor relaxa în această săptămână. Vor uita de orice grijă şi tot ceea ce îşi doresc este să petreacă cât mai mult timp cu familia, prietenii sau alte persoane dragi. Au nevoie de suportul oamenilor din jur ca să îşi încarce bateriile.

Horoscopul saptamanii 10-16 mai, cu Mihai Voropchievici. Trei zodii sunt greu incercate
Horoscopul saptamanii 10-16 mai, cu Mihai Voropchievici. Trei zodii sunt greu incercate

Horoscopul săptămânii 10-16 mai, cu Mihai Voropchievici. Capricornii au parte de o surpriză

Capricorn

Capricornii au parte în această săptămână de o mare surpriză pe plan financiar. Vor primi o sumă importantă de bani. Este o perioadă benefică pentru aceşti nativi, în special pe plan financiar şi ar trebui să profite de ea la maximum.

Vărsător

Vărsătorii sunt în ceaţă totală. Au o legătură specială cu divinitatea. Se retrag şi vor să stea ascunşi de lume. Sunt imteriorizaţi şi au nevoie de meditaţie. Nimeni nu va putea pătrunde în mintea şi sufletul lor.

Peşti

Peştii vor avea parte de mai multe schimbări în această săptămână. Nu vor trebui să facă eforturi, ci doar să aştepte la ei acasă. Vor avea parte de momente unice, de neuitat.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe