Horoscopul runelor 15-21 februarie 2021. Mihai Voropchievici: „Peştii trec prin schimbări majore”

Ioana Bucur 14.02.2021, 14:06
Horoscopul runelor 15-21 februarie 2021. Mihai Voropchievici: „Peştii trec prin schimbări majore”

Horoscopul runelor 15-21 februarie 2021. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, la Antena 3, ce surprize, plăcute sau mai puțin plăcute, le rezervă runele celor 12 semne ale zodiacului, în săptămâna 15-21 februarie.

Horoscopul runelor 15-21 februarie 2021 – Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul runelor pentru a treia săptămâna a lunii februarie aduce, în general, vești bune pentru toate cele 12 semne ale zodiacului. Află ce previziuni a făcut numerologul Mihai Voropchievici pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul runelor 15-21 februarie 2021 – Berbec

O săptămână marcată de fericire pentru nativii Berbec. În următoarele șapte zile, ar fi bine să se elibereze de toate grijile și problemele ce-i țin legați de trecut. Totul se întâmplă cu un scop.

Taur

Taurii ar putea să facă primul pas într-o nouă viață, mai ales pe plan sentimental. Vor avea parte și de câștiguri materiale importante.

Gemeni

Gemenii sunt cea mai norocoasă zodie a săptămânii ce urmează. Faptul că știu să se prețiuască le va fi de mare folos în zilele ce vor veni.

Rac

Racul nu trebuie să se grăbeascșă în momentul în care este pus în fața unor decizii ce ar avea un impact major asupra vieții sale. Până pe 21 februarie trebuie să evite să facă orice alegere hotărâtoare.

Leu

Leii vor fi asaltați cu oportunități de neratat. În cazul lor, succesul pare garantat, pe toate planurile.

Horoscopul runelor 15-21 februarie 2021 – Fecioară

Vești bune are horoscopul runelor pentru săptămâna ce începe și pentru nativii Fecioară. Vor primi bani sau un cadou ce îi va unge pe suflet.

Ce surprize pregatesc runele pentru cele 12 zodii
Ce surprize pregatesc runele pentru cele 12 zodii

Balanță

Este momentul să se impună și să își redeclare poziția în interiorul familiei.

Scorpion

Mici tensiuni pentru Scorpioni. Vor fi implicați în câteva conflicte minore, pe care le vor depăși cu ușurină și succes.

Horoscopul runelor 15-21 februarie 2021 – Săgetător

Nativii Săgetător au nevoie de o nouă abordare pentru a-și revolva problemele, o schimbare de tactică, de viziune. O vorbă bună le poate aduce victorii mai ușor decât acțiuni drastice.

Capricorn

Capricornii vor fi în gândurile altora. Tocmai de aceea există șanse mari să primească un cadou sau un buchet de flori de la o persoană căreia i-au intrat pe sub piele.

Vărsător

Vărsătorii au nevoie să se rupă de tot și de toate, cel puțin pentru o vreme. Ar putea pleca într-o vacanță sau s-ar putea izola în propria casă, departe de oameni.

Horoscopul runelor 15-21 februarie 2021 – Pești

Peștii trec printr-o suită de schimbări majore. Pleacă în vacanță, la distracție sau în vizită. Trebuie să facă ceva ce le place.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...