Horoscop Chinezesc 2021, anul Bivolului de metal. Dragoste, sănătate și bani pentru fiecare zodie în parte

Stan Filon 11.02.2021, 13:41
Horoscop Chinezesc 2021, anul Bivolului de metal. Dragoste, sănătate și bani pentru fiecare zodie în parte

A început anul Bivolului de metal și vine imediat după anul șobolanului de metal, ceea ce anunță schimbări majore pentru toți nativii. Zodiacul chinezesc anunță că anul Bivolului începe pe data de 12 februarie 2021 și se termină pe 30 ianuarie 2022 și aduce schimbări pe toate planurile.

Horoscopul Chinezesc 2021 începe anul Bivolului de metal

Şobolan

Nativul Șobolan trebuie să se pregătească pentru schimbări majore. Anul 2021 va fi unul al provocărilor. Pe de altă parte, nativii singuri au șanse reale să se îndrăgostească și chiar să se așeze la casa lor. Este un an bun pentru dezvoltarea rețelei de prieteni sus-puși.

Bivol

Bivolul va cunoaște prosperitatea, anul acesta. Aveți un război de dus însă chiar cu voi, deoarece trebuie să faceți tot ce vă stă în putință să vă stabiliți emoțională. Familia rămâne pe primul loc și anul acesta.

Horoscopul Chinezesc 2021 incepe anul Bivolului de metal
Horoscopul Chinezesc 2021 incepe anul Bivolului de metal

Tigru

Anul Șobolanului este unul care aduce multe provocări. Tigrul dorește să mențină stabilitatea și echilibrul în viață, însă acest lucru s-ar putea dovedi a fi o sarcină destul de dificilă.

Iepure

Iepurii vor avea parte de un an liniștit, aproape tern. Dacă Iepurele dorește să mențină stabilitatea, ar fi esențial să nu caute modificări majore, ci să se multumească cu ce are.

Dragon

Nici Dragonul nu va avea un an excelent. Va cam bate pasul pe loc, dar va fi mulțumit deoarece familia îi va rămâne aproape. Vor fi unuele modificări mici, la care Dragonul se va adapta repede.

Şarpe

Șarpele va avea un an bun, însă depinde de instinctele sale dacă acesta va deveni unul excelent. Arenoroc de bani și îi merge bine pe toate planurile.

Cal

Calul se va bucura de un an mai bun decât cel care se va încheia pe data de 12 februarie. Anul acesta va fi marcat de abundență, excelență și multă dragoste.

Oaie

Nativii Oaie sunt nevoiți să tragă linie și să vadă ce a mers bine și ce trebuie să schimbe. Trebuie să fie foarte precaut pe partea financiară, deoarece pot apărea probleme serioase. Trebuie să renunțe la relațiile toxice.

Maimuță

Anul Bivolului vine o mulțime de provocări. Nativii maimuță vor face schimbări importante în toate aspectele ale vieții lor. Familia este pe primul loc, dar trebuie să pună bani deoparte pentru zile negre.

Cocoș

Cocoșul va avea mult de recuperat, anul acesta. Din punct de vedere financiar, Horoscopul chinezesc 2021 dezvăluie că veți câștiga bani din lucruri pe care le faceți în mod curent și chiar vă fac plăcere.

Câine

Nativii Câine își poate îndeplini visele, dar trebuie să muncească mult pentru acest lucru. Are de învățat însă pe plan sentimental, unde trebuie să mai exerseze toleranța pentru a se putea înțelege cu partenerul de viață.

Porc

Anul Bivolului vine cu vești bune pentru Porci. Aceștia au mari perspective profesionale, dar nu vor avea noroc în dragoste. Aceștia ar face bine să evite conflictele, deoarece nu vor avea sorți de izbândă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...