Conjuncția de 7 planete de astăzi care produce efecte începând din 21 februarie. Prin ce vom trece de fapt

Astrolog Roxana Lușneac 11.02.2021, 16:13
Conjuncția de 7 planete de astăzi care produce efecte începând din 21 februarie. Prin ce vom trece de fapt

Conjuncția de 7 planete de astăzi care produce efecte din 21 februarie. Oamenii pot întâlni odată în viață conjuncția Soare, Saturn, Jupiter, Luna, Venus, Mercur, Pluto, sub aspectul lui Mercur retrograd. Datele de 10-11-12 februarie sunt cele în care simțim cumva efectele, așadar dacă vă simțiți un pic diferit, mai nervoși, ceva e mai ciudat sau în cursul zilei de astăzi și de mâine se produc dereglări legate de sănătate, de starea de spirit sau de evenimente, puneți-le pe seama acestei conjuncții extraordinare.

Ultima dată când am avut o conjuncție de 6 planete a fost punctul de început al pandemiei

Ultima dată când am avut o conjuncție de 6 planete a fost punctul de început al pandemiei, adică în 26 decembrie 2019 și a durat câteva luni să-și facă efectul. Atunci era vorba de o karma pe care trebuia să o plătim, iar acum este vorba de responsabilitate, organizare, spiritualitate, acceptare a valorilor adevărate și de demult, de o evoluție generală care va schimbă oamenii și regulile.E momentul să ne scuturăm de praf și să mergem înainte, oricât de mult ar durea ce lăsăm în urmă.

Efectele acestei conjuncții se vor arată cu adevărat după 21 februarie, iar acestea vor influență următorii ani din viață noastră, a regulilor societății în care trăim. Fiecare individ va suferi o schimbare în funcție de harta lui astrologică personală. Anumite sectoare ale vieții acum se deschid, altele se închid, dar toate formează ceva nou și ieșit din comun. Așadar dacă simți că este ceva neînregulă în acest timp sau vrei să profiți de acest start, mai bine apelezi la un specialist pentru cele mai bune sfaturi personalizate.

Cum să înțelegi mai bine conjuncția de 7 planete?

Este foarte important să realizezi că această lună Februarie este un moment bun pentru a vedea oportunități și pentru a începe ceva nou, numai că trebuie să îți înțelegi karma pentru a putea vedea mai departe de superficial si a-ti atrage cu adevarat lucruri bune.

Recunoaște-ți șansele și pregătește-te să primești ceea ce meriți, pentru că universul te susține.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...