Horoscop chinezesc. Culori pe care nu ar trebui să le folosești în 2022. Atrag ghinionul în casă

Cătălina Burghelea 28.12.2021, 11:02
Horoscop chinezesc. Culori pe care nu ar trebui să le folosești în 2022. Atrag ghinionul în casă

2022 este Anul Tigrului de Apă, așa că, pentru a fi în armonie cu energia anului, este recomandat să porți aceste culori: roșu, verde și galben. Fiecare semn zodiacal chinezesc are anumite culori norocoase. Știai, însă, că există nuanțe pe care nu ar trebui să le folosești în 2022, dacă nu vrei să atragi ghinionul în casa ta, potrivit horoscopului chinezesc? Unele culori ar putea obstrucționa fluxul de energie pozitivă în viața ta.

Ce-ți rezervă horoscopul chinezesc în 2022

Utilizarea acestor nuanțe se extinde dincolo de îmbrăcăminte, deoarece ar putea avea, de asemenea, efecte negative prin accesorii sau decorarea locuinței. Pentru a crește șansele să câștigi mai mulți bani sau să ai noroc în dragoste, în 2022, profită din plin de Feng Shui și optează pentru culori norocoase precum roșu, verde sau galben.

Bijuteria norocoasă a anului viitor este diamantul. Sănătatea și norocul depind de culorile pe care le folosim pentru a decora livingul, camera extrem de folosită a casei. În Feng Shui, culorile care sunt prezente în sufragerie ne pot influența viața și ne pot schimba statutul social. Culorile folosite pentru a decora camera de zi trebuie alese după semnificația lor.

Învață de la experții în Feng Shui

Pentru a crește șansele de reușită, pentru sufragerie se recomandă utilizarea culorilor care semnifică toate cele cinci elemente, care aduc cinci tipuri de noroc: foc – faimă, apă – succes în carieră, lemn – bani, metal – mentori, pământ – dragoste, relații.

Experții în Feng Shui recomandă adăugarea celor cinci elemente în sufragerie, fără a deranja designul modern sau clasic. De exemplu, pereții livingului pot fi vopsiți în alb, canapelele pot fi gri, iar celelalte elemente pot fi expuse printr-un tablou abstract care conține culori precum turcoaz, violet și crem. Dacă nu-ți plac picturile, poți folosi vaze, perne mici și obiecte decorative în multe culori, care simbolizează cele cinci elemente.

Potrivit horoscopului chinezesc, folosirea anumitor culori ar putea atrage ghinionul în 2022, deoarece acestea pot influența fluxul de energie pozitivă care te înconjoară.

Horoscopul Chinezesc 2021 incepe anul Bivolului de metal

Ce culori nu ar trebui să folosești

Albastru

Fiind reprezentativ pentru același element al tigrului de apă, poate provoca un dezechilibru în mediu. De asemenea, albastrul atrage și energii negative, întrucât este legat de sentimente de tristețe.

Negru

Folosirea acestei culori poate genera un mediu ostil, care atrage mai ușor vibrațiile negative, pe lângă faptul că generează o senzație de disconfort și instabilitate.

Culori norocoase pentru fiecare semn zodiacal din horoscopul chinezesc

Șobolan

Șobolanul este primul semn zodiacal din horoscopul chinezesc. Se spune despre oamenii care s-au născut în Anul Șobolanului că sunt iuți, descurcăreți și inteligenți, dar lipsiți de curaj. Culori norocoase: auriu, verde.

Bou

Despre Bou se spune că este sincer, de încredere, puternic și hotărât, dar îi este fost greu să comunice. Culori norocoase: alb, galben, verde.

Tigru

Oamenii născuți în Anul Tigrului sunt curajoși, competitivi, imprevizibili și încrezători. Culori norocoase: gri, portocaliu.

Iepure

Iepurii tind să fie blânzi. Culori norocoase: roz, roșu, violet.

Dragon

Dragonul este considerat cel mai vital și puternic animal din zodiacul chinezesc. Despre nativii născuți în Anul Dragonului se spune că sunt încrezători și inteligenți. Culori norocoase: auriu, argintiu, gri.

Șarpe

Inteligent și înțelept, al șaselea animal din zodiacul chinezesc este cel mai enigmatic. Culori norocoase: roșu, galben.

Cal

Se spune că oamenii născuți în Anul Calului sunt activi, animați și energici. Culori norocoase: verde, galben.

Capră

Oamenii născuți în Anul Caprei sunt, în general, blânzi, timizi, simpatici și incredibil de amabili. Culori norocoase: maro, roșu, violet.

Maimuță

Maimuțele sunt inteligente, dar au și o latură răutăcioasă. Culori norocoase: alb, auriu.

Cocoș

Întotdeauna activi, amuzanți și populari, cocoșii sunt vorbăreți, sinceri, cinstiți și loiali. Culori norocoase: auriu, maro, galben.

Câine

Loialitatea și onestitatea sunt două trăsături de personalitate ale acestor nativi născuți în Anul Câinelui. Culori norocoase: verde, roșu, violet.

Porc

Dintre toate zodiile, se spune că zodia Porcului este cea mai visătoare și cea care proiectează mereu noi planuri, înainte de a se bucura de ceea ce îi oferă prezentul. Culori norocoase: violet, violet, roz.

Urmăriți Impact.ro și pe