Horoscopul lui Neti Sandu pentru 2022. O zodie se va îmbogăţi, alta se va căsători. Ţie ce îţi rezervă astrele

Iancu Andreea 29.12.2021, 10:34
Horoscopul lui Neti Sandu pentru 2022. O zodie se va îmbogăţi, alta se va căsători. Ţie ce îţi rezervă astrele

Cum finalul de an ne îndeamnă la introspecție și rezoluții pentru 2022, Neti Sandu a pregătit horoscopul pentru anul viitor. Prezentatoarea rubricii horoscopului de la Pro TV ne dezvăluie ce zodie se va îmbogăți în noul an, dar și care este nativul ce va beneficia de vești importante la capitolul iubire. Iată ce se anunță pentru 2022 în plan astrologic.

Neti Sandu, despre horoscopul pentru 2022

Pe măsură ce ne apropiem tot mai mult de finalul anului, cu toții privim cu speranță către viitor și spre ceea ce ne rezervă horoscopul pentru 2022. Astrele urmează să ne aducă vești importante în noul an, mai cu seamă că unii nativi se vor bucura de succes în plan financiar, alții reușind să depășească unele bariere în privința sectorului amoros. Neti Sandu, prezentatoarea rubricii de horoscop de la Pro TV, a dezvăluit la ce să ne așteptăm în următoarele luni.

Vedeta susține că nu putem caracteriza anul 2022 într-un singur cuvânt, acesta urmând să aibă mai multe trăsături definitorii. Neti Sandu consideră că vom remarca în continuare o tendință de visare și o sensibilitate accentuată în cazul multora. Cu toate acestea, Jupiter în zodia Berbec ar putea să ne confere puterea și energia pentru noi începuturi și atingerea obiectivelor propuse.

Anul următor o să fie în două feluri. Cel care aduce evenimentul anului, Jupiter, va ajunge și în zodia Pești. El, de obicei, stă un an într-o zodie, dar în anul 2022 stă jumătate într-o zodie, în Pești, și jumătate în zodia Berbec. Asta înseamnă că nu vom avea o singură trăsătură a anului.

Aici, în zodia Peștilor o să putem visa, o să empatizăm cu ceilalți, o să avem o hipersensibilitate și în noi se va dezvolta ceva și lucrurile se vor reașeza. Dacă fiecare își va face un fel de introspecție, atunci când Jupiter va intra în zodia Berbecului vom găsi puterea, energia de început, acesta este Berbecul. E zodia locomotivă, ne putem împlini obiectivele, a explicat Neti Sandu la Pro TV.

Neti Sandu, despre horoscopul pentru 2022
Previziuni astrale pentru anul 2022

Zodiile care vor avea succes la bani. Ce nativi își întâlnesc dragostea

Dincolo de aspectele generale ale anului, Neti Sandu a vorbit și despre situația din România. Prezentatoarea recunoaște că austeritatea ar putea să caracterizeze anul 2022, însă susține că fiecare individ în parte ar putea să își gestioneze viața cum știe mai bine.

România este zodia Vărsătorului și rămâne cu Saturn în 2022, care e legea, regula, austeritatea, așa că eu mă bazez pe ceea ce poate face fiecare pentru el, a mai precizat Neti.

Pe de altă parte, vin vești importante pentru unii nativi. Vărsătorii, Peștii și Balanțele, alături de Fecioare, Lei și Tauri, vor găsi soluții pentru a reuși din punct de vedere financiar. În privința zonei amoroase, Balanța este pasibilă de o căsătorie, în timp ce formarea de noi relații nu este tocmai pe o direcție bună. Și Scorpionul are șanse mari să se îndrăgostească în 2022.

Vărsătorul o să aibă Jupiter în casa banilor. Peștii vor avea Jupiter în zodia lor și, în a doua parte a anului, în casa banilor. Balanța o să aibă o casă partenerială activată și o casă a banilor de serviciu care pot veni cumva mai fluent decât până acum. Fecioara poate avea niște beneficii. Leu, o casă partenerială și o casă a averii pe care o poate gestiona cât de cât.

Taurul ar putea să facă niște investiții, în orice moment i se poate schimba viața. La dragoste, Balanța poate să aibă noroc la o căsătorie, nu la relație. Scorpionul se poate îndrăgosti. Săgetătorul poate să aibă o nouă dragoste la orizont. Fecioara se poate căsători, dacă vrea, a spus Neti Sandu.

Așadar, veștile pentru 2022 se anunță a fi unele bune, atât din punct de vedere al sectorului financiar, cât și al relațiilor amoroase. Unii nativi se bucură de mai mult noroc în aceste domenii, în timp ce alții se vor lovi de unele impedimente în anul ce urmează.

Urmăriți Impact.ro și pe