Culorile care îți poartă noroc de Revelion. Iată ce să porți, în funcție de zodie

Stan Filon 30.12.2021, 17:20
Culorile care îți poartă noroc de Revelion. Iată ce să porți, în funcție de zodie

Revelionul este una dintre cele mai tari petreceri, deoarece începe într-un an și se termină într-altul. Așadar, sunt tot felul de tradiții legate de masa de Anul Nou. Românii știu cu toții ce trebuie să conțină meniul pentru Revelion, însă atunci când vine vorba despre hainele pe care trebuie să le purtăm, trebuie să aflați că acestea au și ele o semnificație aparte. Vezi mai jos exact ce culori ar trebui să aibă hainele tale în noaptea de Revelion, în funcție de zodie, pentru a-ți merge cât mai bine anul care vine.

Care sunt culorile care îți poartă noroc de Revelion, în funcție de zodie

Berbec

Pe Berbeci îi așteaptă un an 2022 în care vor fi nevoiți să-și activeze relațiile. Așadar pentru a putea face asta la nivel maxim, trebuie să poarte de Revelion culori pastel, deschise la culoare, lila, galben, roz și chiar verde deschis. Nu strică dacă vor purta și cva de culoare roșie.

Taur

Taurul va renaște din propria cenușă, în 2022. Va ăsa cu gura căscată toți cunoscuții, însă pentru a putea face asta, trebuie să poarte de Revelion roșu închis, negru, verde închis sau vișiniu.

Culorile care iti poarta noroc de Revelion
Culorile care iti poarta noroc de Revelion

Gemeni

Gemenii trebuie să poarte de Revelion haine de culoare albastru închis sau aurii, pentru a avea în 2022 libertatea pe care și-o doresc atât la locul de muncă și poate chiar și în afaceri.

Rac

Rcul se va reinventa în anul 2022. Vrea și trebuie să se transforme în cea mai bună variantă a lor, iar pentru asta trebuie să poarte în seara de Revelion haine de culoare albă, gri sau argintiu.

Leu

Leul are nevoie de prieteni în anul 2022, iar aceștia vor veni din ce în ce mai mulți. Vor începe să fie atractivi pentru prieteni, mai ales dacă vor purta la noaptea dintre ani haine de culoarea mov, violet, roșu puternic, portocaliu sau auriu.

Fecioară

Fecioarele pot purta de Revelion haine de culoarea indigo sau verde deschis, pentru ca anul 2022 să le permită să-și pună în aplicare ideile de afaceri.

Balanță

Balanțele au de gând să se reinventeze în anul ce vine. Vor să investească într-un domeniu nou și sunt gata să cunoască succesul. Pentru asta, trebuie să poarte haine de culoare roșie, sau pastelate, mai ales galben, auriu și portocaliu.

Scorpion

Scorpionii vor avea un an grozav, plin de noroc. Pentru a atrage abundența, nativul Scorpion trebuie să poarte culori precum negru, verde, albastru și maro închis.

Săgetător

Săgeătorii s-au decis să fi mai comunicativi în anul 2022 și să depășească frica de a vorbi în public. Pentru asta, trebuie să poarte de Revelion haine de culoarea turcoaz, galben, roșu închis și accesorii metalice.

Capricorn

Pentru Capricorn, 2022 va fi un an al dorinței de stabilitate. Culorile pe care trebuie să le poarte la trecerea dintre ani sunt auriul, argintiul, albul, portocaliul, roșul, galbenul sau gri.

Vărsător

Vărsătorul va fi foarte creativîn 2022 și extrem de iubitor. Trebuie să poarte de Revelion haine de culoarea roșie, mov, galben, auriu sau ametist.

Pești

Peștii trebuie să poarte de Revelion haine de culoarea verde închis, pentru a atrage anul ce vine coerență în deciziile pe care le au de luat. Va fi la fel de utilă și culoarea violet sau roșie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...