Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2020. Ce zodii vor petrece Crăciunul alături de persoana iubită

Andreea Bisinicu 16.11.2020, 18:55
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2020. Ce zodii vor petrece Crăciunul alături de persoana iubită

Horoscopul dragostei pentru decembrie 2020. Ce zodii vor petrece Crăciunul alături de persoana iubită. Cinci nativi vor petrece o perioadă de neuitat și se vor bucura în doi de sărbătorile de iarnă.

Horoscopul dragostei pentru Berbec

Berbecii sunt tare fericiți în această perioadă. Pentru nativii din această zodie dragostea plutește în aer, în luna decembrie.

Pe cei singuri, magia Crăciunului îi va învălui. Cine știe? Țineți porțile deschise, dragostea vă va bate cât de curând la ușă. Pentru cei care se află într-o relație, horoscopul dragostei vă găsește împreună, cu planuri de nuntă. Verifică darurile de sub brad, s-ar putea să fie și un inel cu diamant într-una dintre cutiuțe.

Horoscopul dragostei pentru Fecioară

Ca Fecioară, te decizi foarte greu asupra partenerului, chiar dacă te îndrăgostești des și de mai multe persoane. Gata, e momentul să faci o schimbare, iar luna decembrie are remediul perfect pentru tine. Bucură-te de sărbătorile de iarnă alături de partener.

Luna decembrie va fi una liniștită pentru Fecioare, cu maratoane de filme și băuturi calde, sub pături pufoase. Alături de persoana iubită vei transforma Crăciunul în motivul bucuriei tale. Iubește mai mult și magia sărbătorilor îți va crea clipe miraculoase!

Luna decembrie va fi plina de iubire pentru aceste cinci zodii
Luna decembrie va fi plina de iubire pentru aceste cinci zodii

Horoscopul dragostei pentru Scorpion

Dacă ești într-o relație amoroasă cu cineva de care nu ai fost sigur până acum, iată că luna decembrie îți va aduce multe clarificări. Scorpionii sunt sceptici din fire și niciodată nu se aruncă înainte, fără a fi raționali.

Însă, cel pe care Scorpionul îl va alege ca partener va fi foarte norocos. Acum e timpul să lași toate fricile deoparte și să trăiești povestea ta de iubire la intensitate maximă. Arată-i partenerului tău cât de important este pentru tine.

Horoscopul dragostei pentru Vărsător

Vărsătorii nu se îndrăgostesc atât de repede, dar când iubesc nu se dau în lături de la sentimente. Fire rece și calculată de fel, nativul din Vărsător nu își exprimă sentimentele cu ușurință. Cel puțin nu în public. El preferă faptele, nu vorbele. Dar atunci când este în intimitate cu partenerul, această zodie iubește cu pasiune.

De aceea, luna decembrie este perfectă pentru o idilă fierbinte în doi. Chiar dacă ți-e teamă să te îndrăgostești, fă un pas spre a cuceri persoana care ți-a furat mințile.

Horoscopul dragostei pentru Rac

Horoscopul dragostei pentru decembrie 2020. Racii sunt cei mai norocoși nativi de acest Crăciun. Te pregătești să te muți în casă nouă împreună cu partenerul tău și vreți ca primul vostru Crăciun să arate perfect.

Sărbătorile iernatice vă surprind îndrăgostiți, cu multă armonie în casă și planuri mărețe de viitor.

Urmăriți Impact.ro și pe