Horoscop zilnic, vineri 11 februarie. Zodia Gemeni riscă o ceartă cu oamenii dragi

Astrolog Roxana Lușneac 10.02.2022, 20:07
Horoscop zilnic, vineri 11 februarie. Zodia Gemeni riscă o ceartă cu oamenii dragi

Cu weekendul bătând la ușă, ar fi trebuit să fie o zi liniștită, însă nu va fi așa pentru toți nativii. Potrivit horoscop zilnic, vineri, 11 februarie 2022, zodia Gemeni ar putea să se certe cu oamenii dragi. Culorile norocoase ale zilei sunt alb și bej, iar numerele ce ne vor aduce noroc în următoarele 24 de ore sunt: 3, 10, 26, 30, 35, 40. Previziuni complete pentru toate cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscop zilnic, vineri, 11 februarie – Berbec

Anumite responsabilități pe care le ai din punct de vedere profesional în acest moment pot să fie mai dificile sau este de greu să găsești echilibrul atunci când simți că munca ta nu este recompensată pe măsură. Ai nevoie să îți iei un pic de timp liber pentru a gândi totul mai clar și evită să pui presiune foarte mare asupra ta.

Taur

Cel mai bine pentru tine este să începi să renunți la anumite „fantome ale trecutului” pe care le tot porți în gând și în suflet. Înfruntă-ți fricile și discută cu oamenii cărora le datorez explicație, dar nu mai lăsa lucrurile pe un teren neutru. Nimic nu este întâmplător, dar noi nu suntem nemuritori.

Gemeni

Este posibil ca în decursul zilei de astăzi să aveți de-a face cu persoane care au un caracter foarte puternic și intens. Chiar dacă instinctul vostru vă spune că ar trebui să vă impuneți punctul de vedere, încercați să nu intrați în discuții contradictorii cu oamenii dragi.

Rac

Vibrațiile actuale te pot face destul de critic cu cei din jurul tău, iar asta poate distruge din temelii anumite relații pe care le-ai construit în ultima perioadă de timp. Pentru a putea merge spre viitor este foarte important să clarifici trecutul.

Horoscop zilnic, vineri, 11 februarie – Leu

Este posibil ca astăzi să realizezi faptul că anumiți oameni au evoluat separat de tine și cumva au alte priorități decât cele pe care le ai tu. Nu e nimic greșit în a lucra la visele tale, dar poate nu ar strica să revizuiești anumite relații.

Fecioară

Din punct de vedere spiritual este posibil ca în această perioadă să simțiți mai mult nevoia de dezvoltare, de învățare a unor noi noțiuni care să vă ajute să vă echilibrați din punct de vedere energetic. Remediile homeopate sunt tot timpul binevenite.

Balanta

Este destul de dificil astăzi să găsești încă de dimineață motivația bună pentru a începe treaba , dar trebuie să încerci să faci un efort. Dacă vrei să faci o schimbare în viața ta, ar trebui să începi să iei în serios pașii pe care trebuie să îi faci până acolo și să nu mai tragi de timp.

Horoscop zilnic, vineri, 11 februarie
Horoscop zilnic, vineri, 11 februarie

Scorpion

Anumite secrete sau probleme pe care tot le-ai ignorat în ultima perioadă de timp pot începe să iasă la suprafață . Aspectele actuale pot fi destul de supărătoare, mai ales dacă ți-ai luat anumite angajamente de care nu poți să scapi.

Horoscop zilnic, vineri, 11 februarie – Sagetator

Dacă ai un pic mai mult timp liber asta nu înseamnă că trebuie să ți-l ocupi cheltuind bani, pentru că este posibil ca până la sfârșitul zilei să regreți anumite achiziții. Relația cu partenerul tău, dar și cu copiii, te poate scoate usor din zona de confort pentru că trebuie să faci anumite lucruri pentru aceștia.

Capricorn

Conversațiile cu cei din jurul vostru pot să vă aducă pace în legătură cu anumite subiecte care v-au tot supărat în ultima perioadă de timp. Partenerul de viață este cel care vă ajută să înțelegeți mai bine anumite trăiri care trebuie vindecate.

Varsator

Vibrațiile zilei de astăzi te ajută să te motivezi să mergi înainte, să iei decizii importante vizavi de casă sau de sectorul muncii. Ai nevoie de o schimbare și cumva simți că aceasta îți va aduce o energie pozitivă în viața ta.

Horoscop zilnic, vineri, 11 februarie – Pesti

Aspectele zilei de astăzi te pot face să fie destul de motivat în activitățile pe care le întreprinzi. Partenerul de viață îți poate rezerva o surpriză sau poate chiar tu hotărăști să îți iei câteva zile libere pentru a te relaxa și odihni.

 

Mai jos puteți afla previziunile astrologice pentru fiecare zodie, în 2022:

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...