Horoscop zilnic, duminică 24 iulie 2022. Zodia Rac trebuie să privească în trecut

Astrolog Roxana Lușneac 23.07.2022, 19:42
Horoscop zilnic, duminică 24 iulie 2022. Zodia Rac trebuie să privească în trecut

Ziua de duminică, 24 iulie, vine cu vești importante pentru toți nativii. Racii sunt sfătuiți să privească spre trecut, în timp ce alți nativi sunt sfătuiți să lase deoparte dorințele celorlalți și să se gândească mai mult la ei. Ce le aduce ziua de duminică celor 12 zodii.

Horoscopul zilei de duminică, 24 iulie

Astrologul impact.ro, Roxana Lușneac, aduce în fiecare zi cele mai noi informații despre zodii. La ce să te aștepți de la ziua de duminică, în funcție de semnul sub care te-ai născut, și care sunt numerele și culorile care aduc noroc.

Berbec

Aspectele actuale vin pe casa familiei și a liniștii mentale, iar iar aici este posibil să-ti găsești liniștea împreună cu cei dragi. Întâlnirile cu acestia sunt cele care îți aduc o energie pozitivă, dar și un spațiu sigur și confortabil din punct de vedere emoțional. Folosește cifra 4 si culoarea roșu deschis pentru mai mult noroc.

Taur

Aspectele actuale vin pe casa spiritualității si a dorințelor tale pe care le emiți către Univers. Este posibil să te simți mult mai conectat cu tot ce ai ce ai în în acest moment, iar asta să îți dea un sentiment de stabilitate. Folosește culoarea verde deschis și cifra 1 pentru mai mult noroc.

Gemeni

Aspectele actuale pot să te împingă de la spate să cheltuiești mai mulți bani decât ți-ai fi propus inițial, mai ales dacă ai plănuit o zi de shopping sau ai câteva aplicații de cumparaturi deschise. Este posibil să te simți destul de generos, dar totuși trebuie să ai grijă. Folosește culoarea fucsia și cifra 6 pentru mai mult noroc.

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a te uita în urmă și pentru a vedea lucrurile pe care ai reusit sa le realizezi până în acest moment. Viața nu este doar despre o fuga continuă după premii, ci și despre aprecierea propriilor merite. Folosește culoarea argintiu și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Leu

Astăzi este o zi bună pentru a petrece mai mult timp de calitate în familie și pentru a te conecta mai mult cu natura. Nu e un moment în care să te gândești la ce si-ar dori ceilalți ca tu să faci, ci să te gândești la tine. Folosește culoarea roz și cifra 1 pentru mai mult noroc.

Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să pui niște limite sănătoase atunci când vine vorba de relația cu anumite persoane din anturajul tău, sau chiar din familie. Folosește culoarea albastru deschis și cifra 3 pentru mai mult noroc în decursul zilei.

Horoscop zilnic, duminica 24 iulie 2022. Zodia Rac trebuie sa priveasca in trecut
Horoscop zilnic, duminica 24 iulie 2022

Balanță

Astăzi este o zi bună pentru a practica tehnica vizualizării, deoarece universul ascultă vibrațiile pe care tu i le trimiți. E un moment bun pentru a face compromisuri și pentru a ajunge la o înțelegere cu o persoană importantă din viața ta. Folosește culoarea auriu și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Scorpion

Aspectele actuale te ajută să beneficiezi de tot ceea ce îți oferă astrele în acest moment, atât în sectorul casei cât și a muncii. E un moment bun pentru a te distra și pentru a-ți organiza programul pentru zilele următoare. Folosește cifra 2 și culoare auriu pentru mai mult noroc.

Săgetător

Aspectele actuale te pot face să fii mai dispus să te implici în anumite activități care sunt mai riscante. partea bună este că dacă nu riști, nu câștigi, iar ție îți place să te joci uneori cu focul. Folosește cifra 4 și culoarea bronz pentru mai mult noroc.

Capricorn

E un moment bun pentru a comunica mai mult cu partenerul de viață și pentru a vă întâlni la jumătate de drum, pentru că în sfârșit puteți să vă înțelegeți reciproc la un nivel mai profund. Dacă ești singur, e un moment bun pentru a întâlnit pe cineva interesant. Folosește culoarea maro deschis și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Vărsător

Încearcă să îți iei o zi liberă, chiar dacă simti că toată lumea din jur pune presiunea asupra ta. Dacă ești implicat în acest moment într-un proiect creativ, acesta îți va aduce câștiguri bune pe viitor, nu te îndoi de asta. Folosește culoarea roșu deschis și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Pești

Astăzi este o zi bună pentru a avea ceva mai multe grijă de casa ta, poate pentru a cumpăra niște flori și a aprinde o lumânare parfumată la care să îți pui o dorință. Energia pozitivă trebuie să te înconjoare. Folosește cifra 3 și culoarea roz pentru mai mult noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe