A început sezonul Leului. Cine sunt zodiile care au noroc din plin în următoarele săptămâni

Badea Violeta 22.07.2022, 14:18
A început sezonul Leului. Cine sunt zodiile care au noroc din plin în următoarele săptămâni

De pe data de 22 iulie, a început sezonul Leului. Acest nativ este cunoscut pentru generozitatea lui, dar și pentru forța sa. Este guvernat de Soare, ceea ce poate să îl facă plin de vitalitate și extrem de ambițios. Totusi, acest nativ poate fi și destul de orgolios. Oricare ar fi semnul tău zodiacal, aceasta este o lună în care ești capabil să strălucești. Iată cine sunt zodiile care au noroc din plin în următoarea perioadă!

Sezonul Leului și influența pe care o va avea asupra fiecărei zodii

Berbec

Sezonul Leului luminează zona de romantism și distracție din harta ta, așa că este de la sine înțeles că vei avea parte de puțină acțiune luna aceasta. Nu, nu întâlnești neapărat dragostea vieții tale, dar asta e în regulă, pentru că te distrezi de minune făcându-ți de cap!

Taur

Aranjează-ți casa! Redecorează, cumpărați mobilă nouă sau doar rearanjează totul pentru a obține atmosfera perfectă. Fă din casa ta un loc în care să te simți cu adevărat ca acasă, iar când ai terminat, invită-ți prietenii la o reuniune distractivă!

Gemeni

Sezonul Leului îți aduce noroc din plin. Replicile tale preferate de agățat funcționează mai bine ca niciodată, telefonul tău sună 24 de ore din 24 și parcă toată lumea vrea să te cunoască.

Această perioadă este despre conectarea cu oamenii. Scoate-ți prietenii în oraș, sau surprinde-ți iubitul cu o întâlnire romantică și fă din acest sezon Leu unul de neuitat!

Rac

Pentru tine, viața revine la normal acum că sezonul Racului s-a încheiat. Te instalezi, din nou, în rutina ta zilnică. Cu toate acestea, la locul de muncă se ivesc câteva oportunități de care ar trebui să profiți cu adevărat. Rămâi ocupat în această lună, dar dacă muncești din greu, dai tot ce ai mai bun și profiți de oportunitățile care apar, ai putea să te alegi cu un bonus  uriaș.

Leu

Totul este despre tine în următoarea perioadă, așa că norocul nu îți va lipsi nicio secundă. Luna aceasta îți oferă o energie majoră de personaj principal, iar ceea ce spui, se întâmplă.

Ce îți dorești? Pe cine îți dorești? Găsește-ți un obiectiv, imaginează-ți cum vei ajunge acolo și începe să lucrezi pentru el. Lucrurile pe care ți le propui acum vor avea cu siguranță o importanță pe termen lung.

Zodiile care vor avea noroc in sezonul Leului
Zodiile care vor avea noroc in sezonul Leului

Fecioară

În acest sezon al Leului, Fecioară, lucrurile nu merg foarte bine pentru tine. Nu faci prea multe petreceri sau ieșiri în oraș, dar asta pentru că astrele din această lună te îndeamnă să faci un pas înapoi, să îți acorzi puțin timp singur și să lucrezi la tine însuți.

Balanță

Te simți mai popular ca niciodată. Viața ta socială este înfloritoare, îți petreci tot timpul cu cei mai buni prieteni, iar atunci când aceștia nu sunt prin preajmă, îți faci prieteni noi la fiecare colț. Ești obișnuită să fii prietena majoretă, dar luna aceasta, toată lumea te încurajează, iar tu adori fiecare secundă.

Scorpion

Toți ochii sunt ațintiți asupra ta acum, mai ales la serviciu. Aceasta este o lună importantă pentru dezvoltarea ta la locul de muncă și tot ceea ce faci este analizat în detaliu. Asta înseamnă că pentru fiecare succes, toată lumea de la birou va sărbători alături de tine.

Săgetător

Fii spontan, fă o excursie improvizată sau fă cunoștință cu niște prieteni noi în locul tău preferat tău. Acest sezon al Leului înseamnă să-ți lărgești orizonturile, cunoscând oameni noi, făcând lucruri noi și mergând în locuri noi.

Capricorn

Concentrează-te pe cine contează cel mai mult pentru tine în acest sezon al Leului. Această lună este despre consolidarea acestor conexiuni profunde și despre a te angaja cu adevărat față de persoanele dragi.

Vărsător

Soarele în Leu activează zona de relații din harta ta, așa că este momentul ideal al anului pentru a începe proiecte noi. Întoarce-te la lucru, concentrează-te mai mult pe ceea ce ai de făcut și vei vedea că succes nu va întârzia să apară.

Pești

În această perioadă este vorba de a face ordine în întreaga viață. Fă curățenie în casă, fă ordine în gânduri și ocupă-te de tot ceea ce ai de făcut la serviciu. Cu cât poți fi mai productiv, cu atât mai bine

Urmăriți Impact.ro și pe