Horoscop vineri, 20 mai 2022. Zodia pentru care încep vibrațiile benefice

Astrolog Roxana Lușneac 19.05.2022, 19:16
Horoscop vineri, 20 mai 2022. Zodia pentru care încep vibrațiile benefice

Săptămâna lucrătoare se va încheia cu semnele unui nou început pentru unii nativi. Potrivit horoscop vineri, 20 mai 2022, aceasta va fi zodia pentru care încep vibrațiile benefice. Culorile norocoase ale zilei vor fi alb și albastru, iar numerele ce ne aduc noroc în următoarele 24 de ore sunt: 5, 12, 16, 31, 32, 40. Previziuni complete pentru toate cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscop vineri, 20 mai 2022 – Berbec

Aspectele actuale aduc o conexiune cu Marele benefic Jupiter, ceea ce te ajută să crești din punct de vedere al popularității și să reușești să te concentrezi foarte mult asupra imaginii tale. Universul te încurajează în următoarea perioadă să îți dai frâu liber curiozității și să te dezvolți foarte mult din punct de vedere personal.

Taur

Astăzi poți avea parte de inspirație în tot ceea ce ține de sectorul tău profesional, iar din punct de vedere financiar poți primi niște câștiguri sau avantaje neașteptate. Aspectele actuale te ajută să te simți mai în siguranță decât erai în trecut, iar sănătatea pare să se amelioreze.

Gemeni

Din fericire, norocul este cel care te găsește foarte ușor astăzi datorită aspectului din Vărsător care activează casă a noua, a spiritualității și a străinătății pe harta ta. Vibrațiile actuale sunt benefice pentru a începe noi planuri sau pentru a evolua din punct de vedere personal.

Horoscop vineri, 20 mai 2022 – Rac

Astăzi este o zi bună încă de dimineață pentru a analiza tot ceea ce ține de sectorul tău profesional, iar aici poți avea parte de idei sau de noi oferte de colaborare. Concluziile la care ai ajuns până acum sunt destul de clare și știi exact ceea ce nu te mai face fericit.

Leu

Încă de dimineață te poți răsfăța cu anumite bunătăți împreună cu persoana iubită . Beneficiile pe care Jupiter la aduce în viața ta creează binecuvântări, aduci optimism și îți dă oportunitatea să vezi binele în alții, dar și în general în lume. Nu trebuie sa iți fie frică să te simți cu adevărat fericit.

Fecioară

Astăzi este o zi în care poți găsi nenumărate motive de care să te simți mândru de tine. Știi foarte bine că a fi ocupat nu înseamnă neapărat a fi productiv. Ai evoluat foarte mult în ultimele 6 luni, iar aspectele actuale te ajută să prinzi încredere și pentru planurile pe care le ai pentru viitor.

Horoscop vineri, 20 mai 2022. Zodia pentru care încep vibrațiile benefice
Horoscop vineri, 20 mai 2022

Horoscop vineri, 20 mai 2022 – Balanta

Din punct de vedere profesional în acest moment te simți destul de împlinit, dar și din punct de vedere personal și spiritual poți simți că a evoluat foarte mult în ultima perioadă de timp. Marele benefic Jupiter îți creează climatul propice pentru a te conecta cu cei din jur la un nivel al sufletului.

Scorpion

Anumite surprize plăcute pot să vină prin intermediul casei și al familiei în acest moment, iar conexiunile cu cei din jurul tău se pot dovedi a fi pozitive datorită marelui benefic Jupiter. E momentul să faci acele lucruri pe care le-ai tot amânat de luni de zile.

Sagetator

Astăzi este o zi în care discuțiile aprinse pot porni de la subiecte minore, mai ales atunci când vine vorba directorul sentimental și de ce si-ar dori partenerul tău de viață. Vibrațiile actuale sunt ceva mai puternice decât în mod normal, iar asta te poate da peste cap în prima parte a zilei.

Horoscop vineri, 20 mai 2022 – Capricorn

Astăzi este o zi în care trebuie să stai departe de acei oameni care vorbesc mult dar care fac puțin și să te ocupi mai mult de partea ta creativă. Intuiția este cea care îți spune în ce direcție ar trebui să mergi, chiar și atunci când ceea ce se întâmplă în jur este destul de imprevizibil.

Varsator

Anumite cheltuieli pe care trebuie să le faci într-un mod rapid încă de dimineață te pot dezechilibra un pic din punct de vedere al ego-ului. Încearcă să nu lași opiniile celor din jur să te afecteze, pentru că tu știi cel mai bine ce îți dorești pentru tine și pentru familia ta.

Pesti

Astăzi este o zi bună pentru a face tot felul de activități prin care să te relaxezi și chiar să îți pui în ordine gândurile. Vărsătorul activează în harta ta partea de subconștient, ceea ce îți aduce mai multă iluminare și liniște interioară.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...