Horoscop marţi, 17 mai 2022. Nativii Vărsător au nevoie de odihnă şi relaxare

Astrolog Roxana Lușneac 16.05.2022, 22:33
Horoscop marţi, 17 mai 2022. Nativii Vărsător au nevoie de odihnă şi relaxare

Primele zile ale acestei săptămâni vin cu vești importante pentru toți cei 12 nativi ai horoscopului european. Astrele vin cu surprize incredibile pentru unele semne zodiacale. Anumiți nativi vor avea parte de evenimente plăcute în familie, în timp ce alții se simt epuizați din cauza programului încarcat de muncă. Iată la ce să te aștepți de la ziua de marți, 17 mai 2022, în funcție de zodie!

Horoscopul zilei de marți, 17 mai

Astrologul impact.ro, Roxana Lușneac, aduce cele mai importante previziuni astrale pentru ziua următoare. Marți, 17 mai, culorile norocoase sunt albastru și galben deschis, iar numerele aducătoare de noroc sunt 3, 12, 14, 25 și 40. Află ce îți rezervă astrele în data de 17 mai!

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a vă face un plan pe termen mediu sau lung împreuna cu partenerul de viață sau cu prietenii apropiați. Folosiți energia lui Mercur retrograd pentru a vă rezolva treburile rămase restante la serviciu.

Taur

Energia lui Mercur retrograd vă determină să vă uitați mai atent la lucrurile pe care le aveți de făcut pe sectorul casei și a bunurilor materiale. Un minim inventar trebuie făcut pentru a știi exact ce vă lipsește  și ce mai trebuie achiziționat.

Gemeni

Dacă sunteți șef, încercați să fiți cât se poate de diplomat în atitudine în relația cu subalternii sau colaboratorii. Eclipsa de ieri este posibil să vă fi dat un pic peste cap din punct de vedere energetic si aveți nevoie de odihnă.

Rac

Evenimentele placute care se petrec în familie în acest moment vă ajută să vă ambiționați să vă puneți la punct planurile pe care le aveți pentru urmatoarea perioada de timp. Cu o organizare strictă și eficientă, veți reuși să vă îndepliniți sarcinile.

Leu

Treceți prin momentele care vă provoacă din toate punctele de vedere, atât spiritual cât mental. Nu puneți la suflet anumite vorbe sau fapte ale prietenilor sau chiar ale partenerului de viață, intenția nu este să vă rănească pe voi.

Horoscop zilnic sambata, 14 mai 2022. Zodia Balanta, grija mare la a doua parte a zilei
Horoscop 17 mai 2022

Fecioară

Trebuie să aveți ceva mai multă grijă de aspectul sănătății, mai ales dacă în ultima perioadă de timp ați cam forțat nota. Partenerul de viață este dispus să vă întindă o mână de ajutor, iar asta contează foarte mult.

Balanță

Partenerul de viață este cel care vă solicită atenția în acest moment, mai ales dacă trece printr-o perioada mai sensibilă. Încercați să nu va neglijați responsabilitățile legate de serviciu, mai ales ca nu mai e mult și vine vacanța.

Scoprion

Încercați să le faceți tuturor pe plac, dar acest lucru pare să nu fie suficient, mai ales dacă nu vreți să renuntați la orgoliu atunci cand e vorba de ceea ce își dorește partenerul de viață. Echilibrul se găsește prin comunicare si deschidere emotionala.

Săgetător

Aspectele zile de astăzi vă ajută să vă mobilizați încă de dimineață. Aveți un mare noroc în această perioadă de persoane care vor să vă susțină în tot ce întreprindeți și trebuie să profitați la maxim.

Capricorn

Aspectele acuale vă pot aduce câștiguri semnificative, mai ales dacă în trecut v-ați asumat riscuri importante. Partenerul de viață este cel care vă poate aduce o parte bună din acest noroc.

Vărsător

Astăzi este o zi în care nu trebuie să vă lăsați induplecați de rugamințile celorlalți, mai ales daca chiar nu vă doriți să ieșiți din zona de confort. Luați-va ceva mai mult timp pentru odihnă și relaxare.

Pești

Astăzi este o zi bună pentru a face planuri legate de organizare. Partenerul de viață are nevoie de ajutorul vostru, pentru ca altfel totul se va petrece la voia întâmplării. Aveți grijă și de sănătate.

Urmăriți Impact.ro și pe