Horoscop vineri, 17 decembrie 2021. Zodia Scorpion nu se mai înțelege cu partenerul de viață

Astrolog Roxana Lușneac 16.12.2021, 20:44
Horoscop vineri, 17 decembrie 2021. Zodia Scorpion nu se mai înțelege cu partenerul de viață

Astrologul Impact.ro, Roxana Lușneac, vine cu noi vești pentru nativi. Din păcate, Scorpionii vor întâmpina anumite probleme în relația de cuplu. Pentru a atrage norocul de partea ta alege culorile norocoase ale zilei roz și lila. Numerele care pot aduce șansa de partea ta sunt: 3, 10, 12, 14, 32 și 35.

Horoscopul zilei de vineri, 17 decembrie 2021

Berbec

Din punct de vedere al carierei acum te poți bucura de o avansare sau de o recunoașterea meritelor tale, ceea ce înseamnă că în sfârșit ai ajuns pe un drum al maturizării care a fost de mult timp pregătit pentru tine de către astre. Bucură-te de moment.

Taur

Energia pe care o primește de la Saturn astăzi te ajută să vezi mai clar cât ai evoluat în acest an din punct de vedere profesional, care sunt realizările tale si cât ai reușit să câștigi până la acest moment. Poate că e momentul să faci noi strategii din această poziție de evoluție.

Gemeni

Mercur te poate ajuta să vorbești mai mult cu cei din jur despre obiectivele pe care le ai, despre nevoile tale din acest moment, dar și despre viziunea pe care o ai despre cum ar putea să arate viitorul. Încearcă să fii diplomat în atitudine, chiar dacă ești foarte serios.

Rac

Ai energie destul de bună astăzi, iar asta te ajută să-ți îndeplinești anumite angajamente pe care le ai. Planeta de foc, Marte, îți dă ambiție și putere să ajungi la rezultatele pe care dorești să le ai de la această zi.

Leu

Marte te ajută să fii mai expresiv în vorbă, ceea ce te poate duce la conflicte minore care trebuie depășite cu diplomație. Partenerul de viață nu poate să-ti ghicească gândurile, de aceea este nevoie să fiți deschis și comunicativi pentru a avea o zi frumoasă.

Horoscop vineri, 17 decembrie
Horoscop vineri, 17 decembrie

Fecioară

Valoarea muncii tale poate crește văzând cu ochii dacă ai făcut investițiile potrivite la timpul potrivit. Mercur te ajută să comunici mai bine cu cei din jur să îți exprimi mai clar speranțele, visurile și obiectivele pe care le ai pentru viitor.

Balanță

Este posibil ca astăzi să nu aveți foarte multă tragere de inimă să faceți lucruri legate de serviciu și să vreți să vă ocupați mai mult de treburile legate de casă și de familie. Poate că aveți de făcut și niște cumpărături pentru perioada care vine.

Scorpion

Aspectele actuale se așează pe sectorul domestic, al familiei și al angajamentelor pe care le aveți împreună cu partenerul de viață, iar aici pentru o ultima dată în acest an se poate intra într-un conflict care trebuie remedii prin înțelegere, compromis si empatie.

Săgetător

Marte a intrat în semnul vostru ceea ce înseamnă că vă dă mai mult curaj să vorbiți despre sectorul financiar și despre câștigurile pe care le așteptați pentru serviciile voastre. Poate că a venit timpul să renegociați un contract sau niște termeni.

Capricorn

Mercur vă ajută să comunicați mai bine cu cei din jur și să simțiți ca și cum sunteți în control asupra situațiilor din viața voastră. Sarmul vostru vă este cel mai mare aliat în acest moment, iar eforturile vă sunt recunoscute.

Vărsător

Faptul că vă bazați foarte mult pe logică poate să vă ajute în acest moment în sectorul muncii să rezolvați anumite probleme importante. Voi știți de ce sunteți capabili și în secret puteți să vă gândiți deja la următorii pași pe care urmează să îi faceți pentru a evolua personal.

Pești

Aveți foarte multe pretenții de la voi înșivă, dar și de la partenerul de viață și de la cei cu care lucrați. Nodul Nord va poate face să doriți să obțineți rezultate rapide, iar comunicarea cu cei din jur poate fi restricționată. Nu este un moment bun pentru noi începuturi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...