Horoscop joi, 16 decembrie 2021. Zodia Pești trebuie să-și asculte intuiția

Astrolog Roxana Lușneac 15.12.2021, 21:50
Horoscop joi, 16 decembrie 2021. Zodia Pești trebuie să-și asculte intuiția

Astrologul Impact.ro Roxana Lusneac a venit cu horoscopul pentru ziua de joi, 16 decembrie, ocazie cu care am aflat ce le-au pregătit astrele celor 12 zodii. Unele vor avea o zi de neuitat, pe când altele vor vrea să se termine cât mai repede, deoarece momentele tensionate vor veni în valuri.

Așa arată horoscopul de joi, 16 decembrie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Chiar dacă în acest moment aveți foarte multe lucruri în gând și parcă doriți să ajungeți mai repede la o concluzie vizavi de sectorul serviciului, veștile bune vin prin comunicarea cu colegii sau cu superiorii. Mercur vă favorizează discuțiile productive.

Taur

Aveți foarte multe lucruri de făcut legate de casă, iar Saturn cumva vă îngreunează procesul prin anumite piedici sau frici . Trebuie însă să nu vă lăsați ușor descurajați și să spuneți ce aveți pe suflet sau să cereți ajutorul acolo unde este cazul.

Horoscop joi, 16 decembrie 2021
Horoscop joi, 16 decembrie 2021

Gemeni

Dacă până acum ati tot evitat să vă ocupați de un subiect care vă este incomod sau vă atinge într-un punct sensibil , acum a venit momentul să vă înfruntați anumite frici și să vă testați curajul. Sectorul carierei pare să fie destul de încărcat în acest moment.

Rac

Soarele va duce putere și caracter în anumite situații care până acum vă aduceau un disconfort sau vă făceau să vă pierdeți cumpătul. Micul benefic Venus vă ajută să luați decizii în legătură cu viața voastră sentimentală și să discutați deschis cu partenerul de viață.

Leu

Micul benefic Venus vă influențează direct semnul, ceea ce înseamnă că cineva din trecutul vostru poate să revină în prezent sau sunteți obligați să treceți prin anumite situații pe care le-ați mai întâlnit în trecut. Totul are ca scop ca voi să vã faceti pace cu anumite aspecte.

Fecioară

Poate că nu ar strica în acest moment să vedeți ce este important pentru voi cu adevărat și să lăsați în urmă lucrurile care nu vă mai trebuie și doar vă îngreunează evoluția. Marele benefic Jupiter este de partea voastră și vă susține.

Balanta

Marele benefic Jupiter vă ajută astăzi să treceți cu înțelepciune peste un impas emoțional sau peste o situație mai dificilă pe care ați păstrat-o cumva în sufletul vostru până în acest moment. E momentul să vă ambiționat și să mergeți înainte spre noi perspective.

Scorpion

Poate că vă este mai greu să renunțați la anumite obiceiuri sau emoții despre care simțiți că nu sunt așa de constructive, dar asta nu înseamnă că este imposibil. Casa străinătății este activată dar și a spiritualității, ceea ce înseamnă că este o bună perioadă să vă faceți planuri.

Sagetator

În sfârșit puteți simți că ați scăpat de anumite blocaje pe simțeați care le aveați pe sectorul carierei si deși lucrurile se mișcă încet, aceasta vă dau speranță. Saturn vă pune să munciți dublu, dar și recompensele vor fi pe măsură.

Capricorn

Accentul cade pe casă și pe lucruri pe care trebuie să le faceți singuri în acest moment pentru că nu pare nimeni a fi foarte dispus să vă ajute. Ambiția nu vă lipsește datorită lui Marte, dar încercați totuși să nu vă grăbiți în a luat decizii importante.

Varsator

La serviciu se pot întâmpla foarte multe lucruri într-un timp foarte scurt, iar asta poate să vă irite pe moment sau să vă facă să fiți mai incisivi în gândire și vorbire. Șefii pot avea și ei diferite pretenții, dar în acest moment nu prea sunteți dispus să le dați cu curs.

Pesti

Aveți foarte multe lucruri de făcut acasă, iar comunicarea cu cei din jur este una bună, deși încercați să țineți la distanță persoanele care nu vă sunt neapărat pe plac în acest moment sau cu care nu empatizati foarte bine. Cel mai bine vă ascultați intuiția și faceți precum simțiți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...