Horoscop marţi, 14 decembrie. Zodia care va avea mari probleme la locul de muncă

Astrolog Roxana Lușneac 13.12.2021, 20:19
Horoscop marţi, 14 decembrie. Zodia care va avea mari probleme la locul de muncă

Astrologul Impact.ro, Roxana Lușneac, vine cu noi previziuni astrale complete pentru fiecare nativ. Potrivit acesteia, o zodie întâmpină dificultăți la locul de muncă. Pentru a atrage norocul de partea ta alege culorile norocoase ale zilei verde închis și mov. Numerele care pot aduce șansa de partea ta sunt: 3, 14, 20, 23, 34 și 43.

Horoscopul zilei de marți, 14 decembrie 2021

Berbec

Poate că va trebui să faceți un drum la distanță pentru tot ceea ce ține de serviciu, dar asta nu vă deranjează foarte mult în acest moment, având în vedere că gândul vă este deja la vacanță și la zile libere pe care le veți avea la sfârșitul anului.

Taur

Soarele vă ajută să scoateți la iveală anumite informații la care până acum nu aveați acces. Poate că este vorba de rezolvarea unei probleme de sănătate sau de ceva să vă ajute în legătură cu serviciul și cu câștigurile voastre.

Gemeni

Astăzi tindeti să puneți mai multe responsabilități în seama partenerului de viață sau a colegilor cu care lucrați. Aveți nevoie de mai mult timp pentru a vă gândi la lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru voi în acest moment.

Rac

Este foarte greu să vă faceți înțeles de către cei din jur, mai ales atunci când nici voi nu știți exact ceea ce vă doriți cu adevărat de la ei și de la voi. Poate că nu v-ar strica o vacanță sau câteva zile libere pentru a vă pune gândurile în ordine.

Leu

Încercați să nu puneți prea mult ego în discuțiile cu cei din jurul vostru, deoarece poate nici voi nu vedeți clar care este adevărul sau care este cea mai bună cale spre a rezolva niște probleme. Analizați totul cu calm și răbdare.

Horoscop duminică, 12 decembrie 2021. Zodia Rac face pași importanți spre reușită
Horoscop marți, 14 decembrie 2021

Fecioară

Accentul este pus astăzi mai mult pe casa parteneriatului și persoanelor cu care colaborați, iar acest lucru se poate datora și faptului că ați învățat în ultima perioadă de timp faptul că fericirea celor din jur duce inevitabil și la fericirea voastră.

Balanță

Cel mai bine vă descurcați să deschideți uși atunci când sunteți între o stare bună și puteți comunica cu ceilalți cu înțelegere și empatie. Încercați să respirați profund înainte de orice întâlnire serioasă cu superiorii sau colegii, pentru că discuțiile se pot aprinde foarte repede astăzi.

Scorpion

Imaginea voastră personală este foarte important în acest moment în carieră, iar voi știți foarte bine să vă puneți în evidență atuurile. Încercați să evitați discuțiile în contradictoriu acasă, cu cei dragi, pentru a nu vă provoca și mai mult stres.

Săgetător

Încercați astăzi să fiți calmi și relaxați în gândire și în vorbă, pentru că Marte pe aspectul comunicării voastre vă poate face mai incisivi sau mai duri în afirmații, iar asta nu este în avantajul vostru mai ales la serviciu.. Știți deja citatul ,,cu răbdarea treci marea”.

Capricorn

Autoritatea îți este cumva recunoscută astăzi în sectorul carierei, iar asta îți dă încredere în tine. Tranzitul actual poate marca un nou început în tot ceea ce ține de munca ta, de statutul tău financiar și de reușitele pe care le ai în prezent.

Vărsător

Conjuncțiile actuale vor ca tu să îți învingi anumite frici și să treci peste anumite situații care te stresează. Poate că trebuie să înveți să nu mai analizezi atât de mult și să treci direct la acțiune, să negociezi ceva, să organizezi sau să conduci un proiect, fără să-ți mai faci atâtea griji.

Pești

Poate că nu ar strica să fiți activi în cercurile voastre sociale și să încercați să intrați în contact cu cât mai multă lume pentru a vă promova munca, eforturile. Conjuncțiile actuale sunt foarte bune și pentru a va perfecționa anumite planuri de carieră.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...