Horoscop vineri, 16 iulie. Nativii din Balanță sunt nevoiți să facă alegeri drastice

Astrolog Roxana Lușneac 15.07.2021, 17:48
Horoscop vineri, 16 iulie. Nativii din Balanță sunt nevoiți să facă alegeri drastice

Horoscop vineri, 16 iulie. O singură zi ne desparte de weekend, însă astrele au pregătit un test de foc pentru unii nativi. Cei născuți în zodia Balanță vor fi nevoiți să facă alegeri drastice. Culori norocoase sunt galben deschis și bej, iar numerele norocoase: 5,10,23,41,48,49.

Horoscop vineri, 16 iulie – Berbec

Mercur se află pe harta voastră în casa empatiei, iar de aici vă determină să va doriți mai mult să comunicați deschis despre ceea ce simțiți. Uneori este bine să va deschideți inima și chiar să va simțiți vulnerabil, mai ales în spațiul vostru de confort.

Taur

Mercur este în casa carismei voastre personale, iar asta vă ajută să intrați mai ușor în contact cu cei din jur. Poate chiar zilele astea ați avut de-a face cu o întâlnire între prieteni sau ați participat la eveniment care încă merită discutat.

Gemeni

Dacă ești singur, să nu fii surprins atunci când vezi că începi să atragi persoane minunate în drumul tău, tu doar trebuie să alegi. Jupiter poate aduce o nouă oportunitate de învățare, de evoluție, de avansare pe plan ierarhic, cât de curând dacă ai fost conștiincios.

Rac

Venus în conjuncție cu Marte aduc putere, energie și determinare în tot ceea ce ține de casa ta, moșteniri sau acte pe care trebuie să le faci. Simți că a venit momentul să te liniștești și să iei decizii care să-ți facă viață pe termen lung frumoasă.

Leu

Marte te ajută să te simți bine în pielea ta, iar asta te face mai atrăgător, mai vorbăreț și mai interesat de subiecte pe care în mod normal le considerai plictisitoare. Prioritizează-ți interacțiunile și axează-te pe cele care au o substanță, nu sunt doar pe cele superficiale.

Horoscop vineri, 16 iulie – Fecioară

Poți simți o frică astăzi de a lasa lucrurile să decurgă într-un mod natural, de a lasa pe cineva să plece sau de a va exprima sentimentele pentru că asta v-ar face vulnerabili. De fapt nimic din aceste lucruri nu ar trebui să va blocheze, pentru că sunt doar din perspectiva voastră văzute. Poate ar trebui să discutați deschis despre ce simțiți.

Balanță

Aspectele de astăzi te încurajează să preiei controlul alegerilor tale și a obiectivelor pe care le ai, dar și asupra vieții sentimentale. Încerca să fii diplomat în atitudine și să faci totul cu tact, pentru a nu-i determina ce ceilalți să se simtă lăsați în spate.

Horoscop vineri, 16 iulie
Horoscop vineri, 16 iulie

Horoscop vineri, 16 iulie – Scorpion

Astrele te încurajează astăzi să procedezi diferit în anumite circumstanțe și să afli informații noi. Legăturile de prietenie dar și relația cu persoană iubită necesită o comunicare deschisă și sinceră, pentru că doar așa puteți ajunge la o concluzie productivă pentru viitor.

Săgetător

Poate că a venit momentul să treci peste acele discuții și peste acei oameni care te fac să te simți neînțeles. Nu trebuie să fie toată lumea de aceeași părere, dar asta nu înseamnă că tu nu îți poți selecta anturajul și cu cine îți consumi timpul.

Capricorn

Mercur se află în casa parteneriatelor, ceea ce înseamnă că partenerul de viață este alături de voi și este gata să vă susțină în deciziile voastre. Multe subiecte interesante pot fi abordate. Pentru cei singuri acest aspect înseamnă că își pot găsi pe cineva.

Horoscop vineri, 16 iulie – Vărsător

Jupiter vă ajută să va simțiți protejați și iubiți, chiar dacă unele persoane sunt la distanță. Cumva știți că aceștia au grijă de voi sau va poartă în gând, iar asta va este suficient să va motiveze să mergeți mai departe cu planurile voastre de zi cu zi.

Pești

Fie că faci planuri de călătorie sau efectiv ți-ai descoperit o pasiune și vrei să continui în această direcție, experiențele prin care treci în acest moment sunt memorabile și nu le vei uita usor. Pregătește-te să fii surprins de tine, de abilitățile tale.

 

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!