Zodiile bărbaţilor afemeiaţi. Ei sunt nativii de care orice femeie trebuie să se ferească

Ana Anitoiu 13.07.2021, 15:23
Zodiile bărbaţilor afemeiaţi. Ei sunt nativii de care orice femeie trebuie să se ferească

Zodiile bărbaţilor afemeiaţi ar fi cinci la număr, deși înclinația către infidelitate ar putea fi deținută de orice persoană, în funcție de personalitatea ei. Totuși, astrele spun că acești nativi obișnuiesc să frângă inimi.

Zodiile bărbaţilor afemeiaţi. Vărsător

Primii pe lista zodiilor bărbaților afemeiați sunt Vărsătorii. Aceștia nu prea reușesc să rămână într-o relație pe termen lung. Le plac prea mult aventurile, motiv pentru care preferă relațiile de scurtă durată ce nu îi obligă la prea multă implicare și nu îi încarcă cu responsabilități.

Acești nativi dețin una dintre principalele trăsături ale bărbaților afemeiați – adoră să se uite în stânga și în dreapta, chiar și atunci când au partenera la braț. Nimic nu-i împiedică să se lase purtați de val și să încerce să cucerească o persoană după alta, doar ca să se distreze. Nici vorbă de monotonie în viața acestor nativi!

Zodiile barbatilor afemeiati. Ei sunt nativii de care orice femeie trebuie sa se fereasca
O tanara plangand

Zodiile bărbaţilor afemeiaţi. Rac

Spre surprinderea multor persoane, Racii se numără de asemenea printre zodiile bărbaților afemeiați. În ciuda faptului că par mai degrabă timizi, acești nativi sunt niște cuceritori extrem de abili. De fapt, aceasta este și cartea pe care o joacă pentru a reuși să impresioneze – pozează într-o persoană sensibilă, cuminte și retrasă.

Racii au una dintre cele mai periculoase trăsături ale bărbaților afemeiați. Deși aleg de cele mai multe ori să aibă o relație de lungă durată, ei tind să se plictisească în relația de cuplu și să își înșele partenera fără ca ea să își dea seama. Doar o femeie cu abilitățile unui detectiv se poate prinde repede de adevăratul comportament al nativilor zodiei Rac.

Zodiile bărbaţilor afemeiaţi. Scorpion

Scorpionii sunt din fire fermecători. Carisma lor îi face foarte atrăgători în aproape orice mediu s-ar afla. Însă, ei sunt campioni atunci când vine vorba despre trăsăturile bărbaților afemeiați. Adoră să cucerească și să abandoneze.

Astfel, numărându-se printre zodiile bărbaților afemeiați, Scorpionii se distrează teribil și se simt mândri de ei atunci când reușesc să seducă multe femei, dar fără să intenționeze să meargă mai departe în relațiile cu ele. Nici măcar aventurile în sine nu îi interesează mai mult decât această ”vânătoare”. Flirtul reușit este cireașa de pe tort pentru ei.

Zodiile bărbaţilor afemeiaţi. Taur

La fel de surprinzător ca în cazul Racilor, și Taurii au trăsături ale bărbaților afemeiați. Deși caută să aibă o relație stabilă și vor să primească afecțiunea și încrederea partenerei, acestor nativi le surâde ideea de a cuceri o altă femeie.

Prin urmare, Taurii care găsesc cel mai mic motiv de nemulțumire în relația lor stabilă nu vor sta foarte mult timp pe gânduri până când să încerce să seducă o altă femeie. Totul pe ascuns, evident. Iar în cazul în care nu au succes, caută refugiu alături de persoana pe care au înșelat-o, fără să simtă nevoia să îi mărturisească infidelitatea.

Zodiile bărbaţilor afemeiaţi. Leu

Leii nu se află întâmplător la coada clasamentului zodiilor bărbaților afemeiați. Deși foarte multă lume ar crede că ei sunt campionii la infidelitate, lucrurile nu stau deloc așa. Le place să fie în centrul atenției și să flirteze, dar nu sunt tentați prea ușor să își riște o relație stabilă pentru o aventură.

Cu toate că prezintă și ei trăsături ale bărbaţilor afemeiaţi, Leii nu calcă strâmb atât de ușor ca zodiile de mai sus. Pentru ca cineva să îi convingă să își înșele cu adevărat partenera, dincolo de un simplu flirt, acea persoană trebuie să li se pară cu adevărat fermecătoare și, bineînțeles, să îi facă să se simtă cei mai importanți oameni din lume. Vezi AICI care sunt zodiile care se atrag ca un magnet!